WhatsApp té una infinitat de trucs de gran utilitat i que poca gent coneix. Un d'aquests és la funció fantasma, que permet que els usuaris tinguin més privacitat de manera molt senzilla. Són uns trucs molt fàcils de posar en pràctica i que permeten que l'usuari tingui una experiència més segura en aquesta aplicació de missatgeria instantània. 

WhatsApp s'ha convertit en l'aplicació per enviar missatges en temps real preferida de tothom, ja que és molt fàcil de fer servir, és gratuïta i té una gran quantitat de funcions que faciliten el dia a dia pel que fa a la comunicació, tant amb amics, com amb familiars i a la feina. No obstant això, cada vegada són més les persones que es preocupen de la privacitat a les xarxes socials.

Cinco trucos para escapar de pesados en WhatsApp / Pixabay

WhatsApp té una gran quantitat de trucs que permeten que els usuaris millorin la seva privacitat en aquesta aplicació / Pixabay

Com millorar la privacitat dels usuaris de WhatsApp

Per aquest mateix motiu, l'aplicació té trucs que permeten garantir una major privacitat als usuaris. Es tracta de funcions fantasma molt útils i, tot i que algunes d'elles són ben conegudes, no tothom sap com posar-les en pràctica. Una d'aquestes opcions consisteix a amagar la foto de perfil, que es pot fer des de l'apartat de configuració, fent clic a l'apartat de privacitat, on dona l'opció a escollir si vols que la foto la vegi tothom, només els teus contactes o ningú.

Així es pot amagar el nom d'usuari substituint-lo per un caràcter en blanc

A més a més, WhatsApp també ofereix l'opció d'amagar el nom d'usuari i també permet posar un nom d'usuari en blanc. Per fer-ho, es pot fer accedint a aquest enllaç. Un cop a la web, cal copiar l'espai en blanc i, tot seguit anar a la part d'"editar perfil" de WhatsApp i, seguint les instruccions, copiar el caràcter a l'espai per posar el nom d'usuari.

L'últim truc, i possiblement el més famós de tots, és el d'amagar l'última connexió. Amb el mateix modus operandi que amb la foto de perfil, cal anar a l'apartat de privacitat. Tot seguit apareixeran una sèrie de pestanyes, entre les quals hi ha una que fa referència a la connexió. Fent clic allà, es pot modificar qui pot veure l'última connexió: ningú, tothom o només els teus contactes.

El truc de WhatsApp per canviar la resolució de les fotos que envies

Aquests no són els únics trucs que ofereix WhatsApp i en té molts més. Per exemple, el de canviar la resolució de les fotos que envies: es pot fer de tres maneres diferents i, en funció de l'opció que escullis, es veuran d'una manera o una altra i gastaran més o menys dades, una funció ideal per compartir fotos amb els teus contactes.