WhatsApp és una de les aplicacions preferides de tothom i té una gran quantitat de trucs que, tot i ser de gran utilitat, poca gent coneix. Per exemple, quina és la millor manera de ser "invisible" per la resta dels teus contactes.

Com millorar la privacitat de WhatsApp i ser invisible pels teus contactes

Tot i que és una aplicació de gran utilitat, el fet que la resta d'usuaris puguin veure en tot moment quan has vist els missatges i quina és l'última vegada que t'has connectat, pot generar moments incòmodes, ja que hi ha situacions en què no pots o no vols contestar els missatges i els teus contactes es poden sentir ignorats.

Els millors trucs de WhatsApp

Per aquest mateix motiu, WhatsApp té dos trucs de gran utilitat per fer-te invisible per la resta dels teus contactes que, tot i que són molt vells, hi ha algunes persones que no el coneixen i que els pot facilitar el fet de no haver de donar explicacions sobre quan es llegeixen els missatges.

Amagar l'última connexió: a tothom o només als teus contactes

El primer truc és, per excel·lència, el d'amagar l'última connexió als teus contactes. Per fer-ho és tan senzill com anar a la part de la configuració i fer clic al desplegable de "privacitat", on apareixerà el desplegable d'"hora d'última vegada", on apareixeran tres opcions per configurar qui vols que vegi la teva hora d'última connexió: tothom, només els teus contactes o ningú.

Móvil Whatsapp / PxFuel

WhatsApp té una sèrie de trucs que poden millorar la teva privacitat i fer-te invisible per la resta dels usuaris / Pxfuel

Fent clic a l'opció "ningú" evitaràs haver de donar explicacions sobre quan t'has connectat. L'únic defecte que té aquesta opció és que de la mateixa manera que ningú podrà veure la teva última connexió, tu tampoc podràs veure la de la resta d'usuaris.

Desactivar el doble check de color blau de confirmació de lectura dels missatges de l'aplicació

Un altre truc perquè ningú sàpiga quan has llegit els missatges que t'han enviat és el de fer desaparèixer el doble check de color blau de confirmació de lectura. Per fer-ho, cal anar a la part de configuració i, després, a "privacitat", un cop allà cal fer clic en el desplegable de "confirmació de lectura", on s'explica que "si desactives les confirmacions de lectura, no podràs enviar-les ni rebre-les. Les confirmacions de lectura s'enviaran sempre en els xats de grup".

El tercer truc: el del "modo avión"

Així i tot, si no vols que et vegin "en línia", hi ha un altre truc que consisteix a activar el "modo avión", de tal manera que podràs llegir els missatges que t'envien, però a l'altra persona li apareixeràs com si no estiguessis connectat.