Almenys catorze morts i un nen ferit de gravetat en un accident a Itàlia: un telefèric que connectava Stresa amb Magiore ha caigut durant el trajecte.

Accident de telefèric mortal a Itàlia

Els fets han passat aquest diumenge a Stresa, un petit municipi turístic de Piemont, una regió italiana a prop del llac Maggiore, al nord del país.

El telefèric connecta Stresa amb Magiore

Per causes que encara s'estan investigant, el telefèric que connecta Stresa amb Magiore, des del qual es poden veure les vistes dels Alps, ha patit un accident quan li faltaven 300 metres per arribar a l'estació.

Teleferico Stresa / Cedida

Almenys catorze morts i un ferit de gravetat en un accident de telefèric a Stresa (Itàlia) / Cedida

Catorze morts i un nen ferit greu

A conseqüència de la caiguda, han mort 13 persones i, els altres dos, que són nens de 5 i 9 anys, han estat traslladats en un hospital de Turín amb un pronòstic greu on, malauradament, un d'ells, també ha acabat morint, pujant a 14 les víctime

Cau des d'una altura de 1.400 metres sobre el nivell del mar

La cabina del telefèric ha caigut al punt més alt de tot el recorregut, a uns 1.400 metres sobre el nivell del mar, ja que el cable que el sustentava ha caigut.

Stresa / Cedida

Pensen que l'accident ha estat a causa del trencament del cable del telefèric / Cedida

"El balanç provisional és de tretze morts i dos ferits transportats amb absoluta urgència a l'hospital pediàtric Regina Margherita de Torí", expliquen les autoritats italianes, que després han confirmat que un dels nens ingressats, també ha mort, ascendent a catorze les víctimes mortals.

Pensen que s'ha partit el cable

A les imatges del lloc de l'accident, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, es pot veure com, els bombers fan les tasques de rescat, que han estat molt complicades a causa de la zona on ha caigut el telefèric.

Fa set anys que van tancar les instal·lacions del telefèric per millorar-les i les van tornar a obrir el 2016. Es desconeixen les causes per les quals s'hauria partit el cable i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.