Accident mortal al Montsià aquesta tarda: un home ha mort en una col·lisió frontal entre dos cotxes a Santa Bàrbara. Una dona ferida greu es troba hospitalitzada.

Accident mortal a Santa Bàrbara

Aquesta tarda, poc abans de dos quarts de cinc, els Mossos d'Esquadra han rebut un avís d'accident al punt quilomètric número 16 de la carretera T-331 en sentit Tortosa, a l'altura de Santa Bàrbara, al Montsià.

Per causes que encara s’estan investigant, han topat frontalment dos turismes i a conseqüència de l’accident ha mort el conductor d’un dels vehicles. La conductora de l’altre cotxe ha resultat ferida menys greu i ha estat traslladada a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Mor el conductor d'un cotxe en un xoc frontal

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que han dut a terme tasques d’excarceració, i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més de l’atenció psicològica.

Amb aquesta víctima, ja són 39 les persones mortes en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit.

Xoc frontal als Túnels de Vallvidrera amb un conductor mort

La darrera mort abans d'aquesta es va registrar aquest diumenge als Túnels de Vallvidrera, a l'altura de Barcelona. Va ser al quilòmetre 3 de la carretera C-16 on, per causes que encara s'investiguen, dos cotxes van xocar frontalment a l'interior d'un dels túnels del Vallès Occidental.

ambulancia sem acn

Mor un veí de Sant Cugat del Vallès en un accident mortal als Túnels de Vallvidrera, a l'altura de Barcelona / ACN

A conseqüència de l’accident va morir el conductor d’un dels vehicles, J.V.R., de 57 anys i veí de Sant Cugat del Vallès.

A més, dues persones van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l’hospital Clínic i a la Clínica Platón i una altra persona va ser atesa, però va rebre l’alta in situ.