Els Mossos d’Esquadra han detingut dijous passat un jove de 25 anys com el presumpte autor de quatre assalts a mà armada a benzineres de Tarragona. Els atracaments es van produir en només 48 hores i el detingut, que ja comptava amb nombrosos antecedents, actuava amb el mateix modus operandi.

La investigació policial es va iniciar el passat 21 de desembre després que els propietaris de quatre benzineres de Tarragona denunciessin els atracaments. Aquell mateix dia el presumpte lladre va cometre el primer robatori. Al voltant de les 20:15 hores del vespre va accedir a una de les gasolineres i va amenaçar el treballador amb una pistola simulada. Li va exigir que li donés els diners que hi havia en aquell moment a la caixa, a la qual cosa el venedor va accedir, tement per la seva vida.

Mateix ‘modus operandi’

Aquella mateixa nit va atracar una altra benzinera de la ciutat. En aquest cas també va esperar fins que no hi hagués ningú a la botiga de la gasolinera, va entrar amb la caputxa posada i el rostre tapat, i va exigir que el treballador buidés la caixa apuntant-lo amb la pistola. Tal com va succeir durant el primer robatori, l'empleat li va obeir. L'endemà va perpetrar dos atracaments més, un a la benzinera del barri de Ponent i un al centre de la ciutat, també durant el vespre.

Enxampat al barri de Bonavista

Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat dels establiments els agents van poder identificar al lladre. Segons l'ACN, com a resultat de les investigacions, el 12 de gener es va dur a terme una operació al barri de Bonavista que va resultar amb la detenció del presumpte autor dels robatoris.

La mateixa tarda de l’arrest els agents de la Unitat d’Investigació de Tarragona van entrar en el domicili de l’acusat per fer un registre. Dintre del domicili la policia va trobar part de la roba que havia fet servir durant els assalts a les benzineres. Després de comprovar que ja posseïa diversos antecedents policials per delictes contra el patrimoni va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.