El Centre Comercial Montigalà, a Badalona, ha viscut moments de màxima tensió aquest dimecres al matí en convertir-se en l'escenari d'un atracament amb violència i intimidació. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, quan faltaven pocs minuts per les deu del matí, tres persones amb cascos per no ser identificats han irromput a l'interior del MediaMarkt a punta de pistola i han encanonat els treballadors per intimidar-los. En aquells moments la botiga estava oberta al públic i hi havia diversos clients dins el centre comercial que han entrat en pànic en veure que hi havia tres homes amb una pistola i una actitud violenta.

Els tres atracadors han agafat tots els telèfons mòbils que han pogut, sota l'amenaça de disparar la pistola i matar els treballadors si es resistien al robatori, i han marxat del centre comercial abans que els membres de seguretat els poguessin aturar. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets i poder localitzar i detenir els lladres. Un dels detalls que hauran de determinar els investigadors de la policia catalana és si l'arma de foc que han exhibit en l'atracament era real o sí, per contra, era simulada. De moment no s'ha produït cap detenció en relació amb aquest robatori. Per a cometre l'atracament, els lladres havien robat prèviament unes motos a Badalona amb les quals posteriorment han fugit de Montigalà i han deixat abandonades en un carrer proper.

Roben un MediaMarkt de Barcelona amb encastament

L'atracament al MediaMarkt de Montigalà, a Badalona, té lloc pocs dies després que un altre establiment d'aquesta empresa fos robat a Barcelona, entre els carrers Floridablanca i Casanova. En aquella ocasió, els lladres van encastar un vehicle contra el vidre de l'aparador per trencar-lo i poder accedir al local. Els atracadors van fugir amb bosses plenes de material electrònic. Els Mossos d'Esquadra també investiguen els fets i intenten localitzar els lladres.