Droguen i violen una noia en el barri de la Barceloneta i ja hi ha dos detingut per l'agressió sexual: un d'ells és un amic del nòvio de la víctima.

Violen i droguen una noia a la Barceloneta

Els fets han passat aquest diumenge entre les 6:00 i les 7:00 en el barri de la Barceloneta de la capital catalana. Tot va començar el dissabte quan la noia, la seva parella i l'amic del nòvio van quedar per prendre algo per la zona i, quan van acabar, van decidir anar a dormir a casa l'amic del nòvio: un dúplex situat al carrer del Mar.

Aquest diumenge al matí, la noia ha despertat en un llit del segon pis del dúplex i ha estat en aquest moment quan s'ha adonat que l'havien drogat i que l'havien violat.

La detenció l'ha fet la Guàrdia Urbana de Barcelona i, segons les fonts policials, tot apunta que el detingut, presumptament, ha drogat a la víctima, una noia major d'edat, per, posteriorment, violar-la: l'ha penetrat aprofitant que estava drogada, segons informa Crónica Global

Dos detinguts per la violació a Barcelona

ElCaso.cat confirma una segona detenció d'una persona implicada en els fets, però que no va participar en l'agressió i també ha confirmat que tots els implicats en el cas són majors d'edat. A més, el presumpte violador també va drogar el nòvio de la víctima.

Guardia Urbana Barcelona / Archivo

Dos detinguts per violar i drogar una noia en un pis de la Barceloneta / Arxiu

De moment, no han transcendit més dades sobre els detinguts, que es podrien enfrontar a sancions econòmiques elevades i penes de presó per la seva presumpta implicació en la violació a una noia major d'edat a la Barceloneta. El cas està en mans de la Guàrdia Urbana de Barcelona i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Coneix una noia per Tinder i la viola

Malauradament, aquest no és l'únic cas d'una violació a una jove a Barcelona i, de fet, tal com va avançar ElCaso.cat, fa pocs dies van detenir un home per la seva presumpta implicació en una agressió sexual a una noia que va conèixer per Tinder: van quedar al pis del detingut, que estava al centre de la ciutat i aquest la va violar.