Els Mossos d'Esquadra busquen un noi que va agredir sexualment una noia que havia conegut per Tinder el dia abans. Els fets van passar el mes de setembre de 2020, però ara la policia catalana ha aconseguit imatges del noi i les ha distribuït entre els seus agents per tal de poder-lo identificar i no deixar aquesta violació sense resoldre.

Segons consta a la denúncia i a la documentació policial a la qual ha tingut accés ElCaso.cat, una noia va conèixer un noi mitjançant l'aplicació de cites Tinder. Després d'haver mantingut una conversa durant algunes hores, finalment van decidir quedar i anar a un pis que el noi tenia a la zona del centre de Barcelona.

Primer relacions consentides, després violació

Si bé en un primer moment les relacions sexuals que van mantenir el noi i la noia van ser consentides, l'endemà ell va voler tornar a tenir sexe i ella no va voler. Va ser llavors quan el noi la va agafar pel coll, li va tapar la boca i la va violar.

Noi Violador Barcelona

Imatge de l'Instagram del presumpte autor de la violació de la plaça de Sant Jaume / CME

La noia va presentar denúncia i els Mossos d'Esquadra estan intentant aclarir qui és per poder-lo identificar i detenir. La víctima només ha pogut aportar algunes imatges del perfil d'Instagram del presumpte autor de la violació, però no la ubicació exacta del pis on el noi va portar-la. Només recorda que era proper a la plaça de Sant Jaume, al centre de la ciutat de Barcelona.

Les investigacions de la Unitat d'Investigació de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ciutat Vella no han pogut avançar encara, i ara esperen que amb les fotografies del presumpte violador el puguin localitzar. Segons consta als detalls que va aportar la víctima es tracta d'un noi asiàtic, de nacionalitat xinesa, d'1,73 metres, de cabell negre, cos atlètic i vestit, segons consta a les informacions dels Mossos, amb "roba moderna".

Els Mossos busquen més agressors sexuals

La policia catalana també busca un home que va assetjar diverses noies a la línia 5 del Metro de Barcelona, fent tocaments a noies joves, i que també va agredir un home de mitjana edat quan li va recriminar l'acció. Amb les imatges de l'home també proven de poder-lo localitzar.

Robot Cornella

Retrat robot del violador d'una noia menor d'edat a Cornellà / ElCaso.cat

En la mateixa línia, els Mossos també van darrere d'un home que a Cornellà, a tocar d'una estació dels Ferrocarrils de la Generalitat, va violar una noia menor d'edat a punta de ganivet. Cada cop hi ha més delictes sexuals que es registren a Barcelona i a l'àrea metropolitana.