Nova agressió sexual per submissió química a Igualada (Anoia), que arriba dues setmanes més tard de la patida a Terrassa (Vallès Occidental) el passat dissabte 13 de maig. Una noia de 33 anys ha presentat davant dels Mossos d'Esquadra una denúncia per haver patit, presumptament, una violació després de ser drogada amb una beguda alcohòlica a la qual li van introduir les substàncies. Els fets, segons consta a la denúncia citada per l'ACN, van tenir lloc aquest divendres a la ciutat. La jove estava de festa amb una amiga i van fer els tradicionals correbars, per diferents establiments, fins que van arribar a una discoteca al barri del Rec. Allà va conèixer un noi i va anar a prendre una cervesa a casa seva.

El que semblava una trobada innocent per continuar la festa amb algú que havia conegut a la discoteca, va acabar completament al revés. El noi li va oferir la cervesa i, segons explica a la denúncia, la noia en un moment determinat ja no recorda res més de la nit fins que va despertar l'endemà al llit del jove. En aixecar-se, va adonar-se'n que tenia la roba interior abaixada i, a més, va notar molèsties a la zona dels genitals. Davant d'aquesta situació, va marxar corrent del pis.

Denuncia que li va posar alguna cosa a la cervesa i la va dur del sofà al llit

L'amiga de la presumpta víctima, però, va marxar de la sala de festes i es va quedar amb la coneguda i el noi. Cap a les sis de la matinada d'aquest divendres 26 de maig, tots tres van marxar a peu del local d'oci nocturn i el denunciat les va convidar a pujar a casa a prendre alguna cosa. Un cop allà, l'amiga se'n va anar en rebre una trucada i va marxar, per la qual cosa es va quedar a soles amb el noi. Aquest li va oferir la cervesa que, suposadament, tindria algun tipus de substància estupefaent que li hauria fet esvair-se i "ja no recordar res més".

Segons el relat dels fets recollit a la denúncia, es va despertar a les onze del matí en un llit i no al sofà on havien estat prenent la cervesa. Ha recordat que es va espantar molt perquè no entenia què hi feia allà i va notar "moltes molèsties" a la zona dels genitals. La jove es va vestir i va marxar corrent del domicili. Un cop a fora, va trucar la coneguda amb qui la nit abans havien anat plegades al pis del presumpte agressor, però aquesta es va desentendre dels fets. Per tot això, la noia de 33 anys ha denunciat el noi per una suposada violació per submissió química aquest divendres en un pis d'Igualada.