La setmana passada una noia de 22 anys va posar una denúncia per una agressió sexual múltiple per part d'uns desconeguts a Granada. La Policia Nacional va obrir una investigació per detenir els presumptes violadors, però de seguida va començar a veure que hi havia moltes dades que no quadraven. Segons les primeres investigacions, tot apunta que aquesta violació no va arribar a existir mai.

Segons explicava la víctima, els fets van passar el dimecres de matinada a Granada. Estava tornant a casa pel Camí de Ronda quan, presumptament, quatre desconeguts la van obligar a pujar a un cotxe, se la van emportar a una zona apartada de la ciutat, la van violar i la van abandonar al mig del carrer.

La noia va anar al metge i li van fer una anàlisi forense. En un primer moment, va transcendir que tenia signes d'haver patit una agressió sexual molt violenta. No obstant això, les informacions més recents apunten que en aquest informe s'explica que la víctima presenta petites lesions i rascades que també són compatibles amb una relació sexual consentida.

Els investigadors van veure contradiccions i dades que no quadraven

La Policia Nacional va obrir una investigació, molt complicada, ja que la suposada víctima no tenia ni la matrícula del vehicle ni el nom dels quatre homes que, presumptament, l'havien segrestat i violat. Segons la noia, els agressors no van fer servir cap mena d'arma, només la força física. De seguida van començar a veure que hi havia moltes dades que no quadraven, començant pel testimoni de la jove de 22 anys, que estava ple de llacunes i contradiccions. 

"Hem arribat a la conclusió que no hi ha cap episodi de violència ni de segrest previ"

"És un tema complicat. Hem comprovat les càmeres de seguretat i els llocs que explicava i hem arribat a la conclusió que no hi ha cap episodi de violència ni de segrest previ", expliquen des de la Unitat d'Atenció a la Família i a la Dona de la Policia Nacional (UFAM). 

Policía Nacional / EFE
La Policia Nacional treballa amb la hipòtesi que l'agressió sexual múltiple a una noia de 22 anys a Granada és falsa i continua amb la investigació oberta per esbrinar què ha passat / EFE

No descarten que s'hagi produït un altre delicte i la investigació continua oberta

Així i tot, van seguir investigant per veure si trobaven alguna pista. De moment, no ha transcendit si la dona ha reconegut la falsa agressió sexual i la investigació continua oberta per esbrinar què va passar, ja que no descarten que s'hagi produït un altre delicte d'unes altres característiques. 

Uns fets similars per una falsa agressió homòfoba a Madrid

Tot i que aquest tipus de denúncies són una minoria, no és la primera vegada que passa un fet similar. Fa uns mesos, a Madrid, un noi va posar una denúncia per una suposada agressió homòfoba. Segons el seu relat, uns encaputxats l'havien agredit en un portal, però més tard va reconèixer que s'ho havia inventat tot, uns fets que van causar gran indignació, ja que van eclipsar la quantitat d'agressions homòfobes reals que han augmentat en els darrers anys.