Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 12 d'abril un home de 57 anys i de nacionalitat romanesa que, presumptament, va agredir sexualment d'una noia de 17 anys que havia conegut en una festa la nit del 7 al 8 d'abril, a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà).

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, al voltant de dos quarts de nou del dia 8 d'abril, els Mossos d'Esquadra van rebre la trucada d'una noia que els avisava que una amiga seva se sentia atordida i que no recordava massa cosa de la nit anterior. La noia havia sortit de festa, havia conegut un home, havien consumit droga i havia anat a casa seva. Al migdia quan havia tornat a casa havia explicat la història a la seva amiga, que va trucar al 112.

Agressió sexual a l'Espluga de Francolí

Una patrulla es va desplaçar a l'Espluga per atendre a la noia i amb la declaració de la víctima, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació que va permetre localitzar l'home amb qui havia passat la primera part de la nit la noia. La persona que van poder identificar era també el propietari de la casa on es va despertar la víctima.

Les proves mèdiques a les quals es va sotmetre la dona també van confirmar, per les lesions que presentava, una presumpta agressió sexual consumada.

Detingut el 12 d'abril al carrer de Capuig

El passat 12 d'abril els Mossos d'Esquadra van detenir l'home al carrer de Capuig de l'Espluga de Francolí, al centre de la vila. Els Mossos l'acusen d'un delicte d'agressió sexual a menor d'edat.

Els agents de la Unitat d'Investigació (UI) de la comissaria de Montblanc segueixen investigant els fets. La noia assegura que no recorda part de la nit, un fet que fa pensar a la policia que l'autor de l'agressió sexual podria haver drogat a la noia amb alguns tipus de substància per tal de sotmetre-la i violar-la.

Després de ser entregat al jutge, el magistrat de guàrdia de Valls el va deixar en llibertat amb càrrecs.