La Policia Nacional està investigant una presumpta violació grupal comesa aquest diumenge en un bar de l’avinguda de Navarra de Logronyo. Els fets van tenir lloc al voltant de les 20:15 del vespre, quan dues noies de 14 anys van accedir a un local del centre històric de la ciutat, on van ser abordades per un grup de 10 o 12 nois amb edats compreses entre els 13 i els 16 anys, els quals les van agredir sexualment.

Coneixien els presumptes agressors

Segons les primeres informacions, les menors havien quedat amb els presumptes agressors, fet que indica que coneixien a alguns dels nois amb anterioritat i tenien una falsa sensació de seguretat a l’hora de veure’s amb ells. Segons les seves declaracions, en accedir al bar alguns dels joves les van assaltar i les van agredir sexualment. Una hora i mitja després de l’incident, les dues nenes es van trobar amb una patrulla de la Policia Local pel carrer, i van demanar-los ajuda, relatant el que havia succeït.

Els agents van traslladar-se fins al local on havien ocorregut presumptament les dues agressions, i van trobar que alguns dels nois encara hi eren. Van procedir a retenir-los mentre els interrogaven. Com que alguns dels implicats tenen menys de 14 anys, són inimputables i, per tant, tampoc se'ls pot detenir. Aquests han quedat sota la tutela dels seus pares, mentre que els majors d'aquesta edat han estat arrestats i traslladats a dependències policials.

Investigació en curs

El cas ha quedat en mans de la Policia Nacional, que ha obert una investigació per tal d'esclarir exactament què ha ocorregut en aquell bar. A hores d'ara el cas es troba sota secret de sumari mentre duren les actuacions policials. Per l'edat dels implicats, és la Fiscalia de Menors de La Rioja l'encarregada de la instrucció que, un cop finalitzada, remetrà al Jutjat de Menors.