Busquen quatre homes que han agredit sexualment una noia de 22 anys a Granada amb molta violència. Els autors dels fets no coneixien de res a la víctima: la van segrestar amb el cotxe i, després de violar-la en grup, la van deixar al carrer abandonada i malferida. La Policia Nacional està intentant identificar els autors dels fets, però està sent molt complicat.

Els fets van passar el dimecres de matinada. La víctima, una jove de 22 anys, va passar una nit de festa amb una amiga i, quan ja estava tornant cap a casa, va ser quan un cotxe la va començar a seguir.

Quatre homes van segrestar la víctima per agredir-la sexualment

Quan estava a l'altura del camí de Ronda, el vehicle va abaixar molt la velocitat i un dels agressors la va agafar pel braç i la va obligar a pujar al cotxe contra la seva voluntat, explica el diari Ideal. Entre tots quatre la van immobilitzar i van començar a buscar un lloc de Granada on no hi hagués ningú. 

La van abandonar després de violar-la en grup

Va ser llavors quan la van agredir sexualment. Quan van acabar, la van abandonar al lloc dels fets i ells van fugir. La víctima, que no coneixia de res als quatre violadors, va anar al metge i el forense va comprovar que havia patit una agressió sexual molt violenta.

Policía Nacional / EFE
La Policia Nacional busca quatre homes que, presumptament, han agredit sexualment una noia de 22 anys a Granada  / EFE

Investigació molt complicada per localitzar els quatre violadors

La Policia Nacional ha obert una investigació per identificar, localitzar i detenir els presumptes violadors. No obstant això, està sent una investigació molt complicada, ja que no tenen ni el número de matrícula ni el nom dels agressors.

La víctima no coneixia de res els violadors

La víctima no els coneixia de res i l'únic que els ha pogut aportar és una descripció física dels homes. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre aquesta agressió, que immediatament es posi en contacte amb la Policia Nacional.

Investiguen una altra agressió sexual múltiple a Burjassot

Malauradament, aquesta no ha estat l'única agressió sexual en grup dels darrers dies. A Burjassot (València) també hi ha una investigació oberta per dues violacions (una individual i una altra múltiple) a dues nenes de 12 i 13 anys.

En llibertat els cinc menors detinguts per les violacions a dues nenes a Burjassot

Els presumptes autors dels fets són sis menors d'edat d'entre 15 i 17 anys que han quedat en llibertat després de passar a disposició judicial, uns fets que han causat gran indignació, ja que hi ha molts indicis que podrien demostrar la seva presumpta autoria.