La Policia Nacional ha detingut un home, de nacionalitat ghanesa, al que van enxampar ‘in fraganti’ quan violava una noia en un portal de Saragossa. Els fets van passar al voltant de les 8.30 hores del matí al carrer Terminillo i la col·laboració ciutadana va ser clau per atrapar el violador. Un home va veure com una noia intentava accedir a un edifici i algú intentava d’impedir-s'ho. Pensant que podria estar en perill, va alertar els cossos policials, que es van desplaçar fins al lloc dels fets. En arribar van veure el portal de l’edifici a les fosques, però hi van poder accedir. Van sentir els crits d'auxili de la noia i, quan van obrir els llums, es van trobar que la dona estava estesa a terra i hi havia un home de genolls que l’estava violant.

Ràpidament, l’agressor es va aixecar i va començar a córrer cap al carrer. Els policies el van intentar aturar, però va començar a forcejar amb ells. Un dels agents va rebre un cop al cap amb la porta i va quedar atordit. Davant aquesta agressivitat, van aconseguir demanar reforços, malgrat que l’agressor els va agafar l’equip de transmissions per impedir-ho i el va danyar. La baralla va acabar amb els dos policies a terra i el violador clavant-los puntades de peu i cops de puny.

L’agressor i la víctima es coneixien i havien estat junts en un bar

Finalment, va poder ser reduït i detingut, per portar-lo a un centre hospitalari abans de traslladar-lo a les dependències policials. Per la seva banda, la víctima havia quedat estesa a terra amb una ferida sagnant al genoll i una altra en un dit de la mà. En un gran estat de nerviosisme, va explicar als agents que l’home li havia abaixat els pantalons i l’havia penetrat, tot i que ella s’hi havia negat.

També els va detallar que coneixia el seu agressor perquè tots dos eren de Ghana. Havien estat unes hores junts en un bar i ell s’havia ofert a acompanyar-la fins a casa, però sense dir-li les intencions que tenia. Un cop havien arribat al portal, l’home hauria començat a fer tocaments a la víctima, però quan ella li va dir que no, es va començar a posar molt agressiu i la va violar al mateix portal. El detingut està acusat d’un delicte d’agressió sexual, un altre de danys i un altre d’atemptat contra els agents de l’autoritat. A més, se l’acusa de robatori amb violència perquè es va emportar el telèfon mòbil de la víctima.