Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 35 anys acusat de segrestar, agredir i intentar violar una noia en una caseta de tros al barri de les Fonts de Terrassa. Es tracta del mateix violador que el passat 6 de desembre, fa tot just dues setmanes, havia estat detingut per protagonitzar uns fets pràcticament idèntics en la mateixa cabana. En aquella ocasió, el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs, la retirada del passaport, una ordre d’allunyament de la víctima i l’obligatorietat de presentar-se davant el jutge.

Aquest dimecres, cap a la una de la matinada, els Mossos d’Esquadra van rebre un avís d’una persona que podria estar retinguda contra la seva voluntat i agredida sexualment. Diverses patrulles de la policia catalana s’han desplaçat fins al lloc dels fets, una cabana ubicada en una zona boscosa del barri de les Fonts de Terrassa, i allà han detingut el presumpte segrestador. Està acusat de detenció il·legal, maltractaments i temptativa d'agressió sexual. Després de passar a disposició judicial, s'ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança.

L’home ja havia estat detingut el 6 de desembre per uns fets idèntics

L’agressor, que compta amb una cinquantena d’antecedents i havia estat a presó per robatori, ja havia estat detingut el passat 6 de desembre per segrestar, agredir i violar una noia a la caseta de fusta on vivia en una zona boscosa el barri de les Fonts de Terrassa. La víctima, que va arribar a estar segrestada durant deu dies, va poder enviar un missatge a la seva mare demanant-li ajuda i ella va alertar els Mossos d’Esquadra, que la van trobar gràcies a les seves indicacions.

La noia estava retinguda en una cabana en condicions pèssimes, sense llum i plena d’escombraries. Segons el seu relat, l’agressor havia arribat a utilitzar una arma de foc, però els Mossos no la van trobar quan van fer el registre. Després de passar a disposició judicial, el jutge en va decretar la seva llibertat provisional amb càrrecs, la retirada del passaport, l’obligació de presentar-se als jutjats setmanalment i una ordre d’allunyament sense poder acostar-se a menys de 500 metres del lloc de residència, feina o estudis de la víctima. El cas va ser derivat a un jutjat de violència de gènere, ja que es va constatar una relació afectiva entre agressor i víctima.