Un home ha estat condemnat a 15 anys de presó acusat d'haver violat a una noia menor d'edat després d'enganyar-la fent-li creure que li donaria feina com a empleada de la llar. La menor havia accedit a quedar amb ell perquè li portés a la casa on suposadament l'havien contractat, però l'acusat la va retenir al cotxe, la va forçar a mantenir relacions sexuals i després la va deixar tirada a la carretera.

Els fets van tenir lloc durant l'estiu de 2016, quan la víctima tenia 15 anys. El presumpte agressor es va posar en contacte amb ella a través del portal Milanuncios.com, on la noia havia penjat un anunci segons el qual buscava feina com a treballadora de la llar. L'home li va fer creure que coneixia una parella d'avis que estaven interessats a contractar-la, i va quedar amb ella a una estació de tren de Barcelona per portar-la personalment a conèixer-los.

La viola i li roba abans de deixar-la tirada

El dia acordat la nena va acudir a l’estació de tren on l’home la va recollir amb el seu cotxe i li va dir que s’havien de desplaçar fins a un altre municipi on residia la parella que suposadament l’havia contractat. La noia va pujar amb ell al vehicle, i es van posar en marxa. Al cap d’una estona, però, el condemnat es va aturar en un descampat.

En aquell moment l'home va tancar les portes del vehicle, impedint que la noia fugís, i la va agarrar amb força pel cap mentre l'amenaçava de mort si no li feia una fel·lació. La noia es va resistir, però com que no podia sortir del cotxe, finalment l'home es va imposar i la va acabar violant. En terminar amb ella la va fer fora, deixant-la tirada al mig de la carretera, emportant-se també totes les seves pertinences.

Deia no recordar res 

La víctima va aconseguir tornar a Barcelona, on va denunciar els fets el mateix dia. Segons l'agència EFE, l'agressió li ha provocat un quadre greu d'estrès post-traumàtic que ha afectat les "relacions consentides posteriors, així com a la seva vida quotidiana en tenir por de sortir sola".

El presumpte agressor va ser detingut i posat a disposició judicial. Durant el judici, l’home assegurava en tot moment no recordar res de l’ocorregut a causa d’un trastorn mental. No obstant això, els forenses que li van examinar han assegurat que “ho recorda tot i les seves capacitats cognitives i col·lectives estan totalment conservades”. A més de la pena de presó, també se li ha imposat la prohibició de comunicar-se i apropar-se a la víctima, així com 10 anys de llibertat vigilada i el pagament d’una indemnització de 30.156 euros.