Fiscalia demana 10 anys de presó per un home acusat d'emborratxar una noia de 17 anys, violar-la mentre estava inconscient i abandonar-la al carrer a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).

Viola una noia de 17 anys a Cornellà

Els fets van passar la nit del 24 al 25 de març del 2017 a Cornellà de Llobregat. Tot va començar quan el presumpte violador, Aldrin S.C. de 31 anys, es va apropar a la menor als afores d'una discoteca de Cornellà. L'home va veure que tant ella com la seva amiga anaven borratxes i es va aprofitar de la situació per dir-los si volien pujar al cotxe per anar a una altra discoteca.

Discoteca / Unsplash

Demanen 10 anys de presó per un home que va violar una noia de 17 anys mentre estava inconscient i que la va deixar abandonada al carrer a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) / Unsplash

Emborratxa la seva víctima

Com que estava plovent i anaven sota els efectes de l'alcohol, van acceptar la proposta. Quan van arribar a l'altra discoteca, l'amiga de la víctima es va quedar adormida al cotxe i al cap d'una estona va marxar. No obstant això, la noia de 17 anys va entrar a la discoteca amb l'agressor i, aprofitant que anava borratxa, ell li va seguir oferint begudes alcohòliques per poder-la violar sense que oposés resistència.

Fiscalia demana 10 anys de presó per un abús sexual

Al cap d'una estona, quan va veure que anava molt beguda, se la va emportar al cotxe i, aprofitant que havia perdut la consciència, la va violar. Per si no fos poc, cap a les 8:00, la va deixar abandonada al carrer fins que, finalment, va venir una ambulància que se la va emportar a l'hospital, explica El Periódico. Per aquest mateix motiu, Fiscalia demana 10 anys de presó per un abús sexual amb penetració.

Tot i la gravetat dels fets, Aldrin S.C. està acusat d'abús sexual a una menor i no d'agressió sexual (la pena per un abús sexual és menor que per una violació), ja com que havia emborratxat la seva víctima fins a deixar-la inconscient, no va exercir força física o intimidació per aprofitar-se d'ella.