Detenen sis anys després, dos homes que van violar en grup una nena de 16 anys a Revilla de Camargo (Cantàbria).

Violació grupal a Revilla de Camargo

La Guàrdia Civil de Cantàbria ha detingut a dos homes de 26 i 29 anys com a presumptes autors de la violació grupal a una menor de 16 anys que va tenir lloc el 2015 a Revilla de Camargo, un petit poble de Cantàbria.

Violación múltiple Cantabria / Guardia Civil

Detenen dos homes per haver violat en grup una menor de 16 anys a Revilla de Camargo (Cantàbria) / Guàrdia Civil

Un altre violador en cerca i captura

Una de les detencions ha tingut lloc a Martos (Jaén) i ja s'ha decretat el seu ingrés a la presó. En aquesta violació també va poder intervenir un tercer home, al qual la Guàrdia Civil té identificat, però que no han aconseguit detenir i que està en cerca i captura.

Els detenen al cap de sis anys

Els fets van tenir lloc fa gairebé sis anys, la matinada del 16 de juliol de 2015, durant les festes de Revilla de Camargo. Per aquests fets, es van obrir diferents línies de recerca per intentar esbrinar la identitat dels autors de la violació, que podien haver abandonat Cantàbria, ja que no tenien cap vinculació en aquesta Comunitat Autònoma, ni personal ni familiar.

Un dels violadors ja estava a presó

Durant aquests gairebé sis anys, els agents han continuat amb la recerca, fins que fa uns dos mesos va sorgir una nova línia. En ella, se situava a un dels presumptes autors a la presó de Mansillas de las Mulas (Lleó).

A partir d'aquí es va poder conèixer l'entorn d'amistats amb les quals es relacionava quan residia a Cantàbria, i dins d'aquest entorn, les identitats d'altres dos homes que coincidien amb les descripcions aportades per la víctima.

En el transcurs de la recerca es va localitzar a un d'ells, de 26 anys, a Martos, on el passat 11 de març va ser detingut. Un dia després es va decretar el seu ingrés a la presó. El mateix 11 de març, a la presó de Mansilla de las Mulas, els guàrdies de Cantàbria van detenir a un altre dels presumptes autors, de 29 anys, que està a la presó i a disposició judicial.