Condemnat un home a 36 anys de presó per haver violat a Calp, Alacant, tres vegades a la cuidadora dels seus fills, que vivia al domicili i a la qual a més va agredir i va amenaçar de mort.

Viola la cangur dels seus fills tres vegades

Els fets van tenir lloc a l'estiu de 2019 a l'habitatge de l'acusat a Calp, Alacant, on la víctima vivia i treballava cuidant els seus fills.

L'home la va violar en tres ocasions, sota l'amenaça de matar-la si es resistia i incloent agressions físiques, arribant a arrossegar-la per terra.

Les violacions, a més, tenien una forta càrrega contra la religió de la víctima, l'islam. Ella, en repetides ocasions li va demanar que no ho fes perquè era "verge" i perquè en ser musulmana "l'arruïnaria la vida".

Agressions i amenaces de mort a Calp

En l'última de les agressions, la dona va aconseguir escapolir-se i fugir per demanar ajuda quan els fills del violador van intervenir per evitar els cops.

La dona va saltar a casa del veí, que no va voler ajudar-la perquè l'acusat era amic seu, i en canvi va trucar a un oncle d'aquest últim, que li va demanar que no truqués a la Policia i que resoldrien el problema entre ells.

Calpe / Wikimedia Commons

Viola la cuidadora dels seus fills tres vegades, l'agredeix i l'amenaça de mort en Calp / Wikimedia Commons

Tampoc no li va prestar ajuda un vigilant de la urbanització on residien. Finalment, dos menors que anaven amb bicicleta la van atendre i van avisar el seu pare, que va acudir a ajudar la víctima.

Per tots aquests fets, els magistrats de la Secció Tercera de l'Audiència Provincial d'Alacant, consideren en la sentència que el testimoni de la dona "no ha presentat fissures o contradiccions que facin dubtar de la seva credibilitat".

I és per això que el document recull que la seva declaració ha estat "no només contundent, sinó que al llarg de les diverses vegades que ha donat declaració, el seu relat ha estat gairebé idèntic".

Culpable d'agressions sexuals: 36 anys de presó

A més, subratlla en aquest cas el "desnivell de posició notori" entre l'acusat, ocupador, i la dona, que "no només depenia econòmicament" d'ell sinó també a nivell personal, ja que vivia a casa seva, no parlava espanyol, i les seves relacions amb l'exterior eren mínimes, ja que no tenia ni familiars ni amics.

I aquesta "situació d'indefensió" és "encara més evident" quan va intentar fugir i el veí no la va auxiliar. Per a la sala, això explica per què no va denunciar ja el primer dels fets.

Finalment, l'Audiència ha condemnat a 36 anys de presó a l'home per tres delictes d'agressió sexual -12 anys per cada violació- i un altre de lesions pel qual també ha estat condemnat a pagar una multa de 900 euros.

També haurà d'indemnitzar la víctima amb 30.280 euros per les lesions i els danys morals causats.