Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 39 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual i coaccions, sobre la seva filla des que tenia onze anys i que es va mantenir durant anys. La víctima, que va arribar a "normalitzar" la situació d'abusos, va posar la situació en coneixement dels investigadors en conèixer que a la seva germana menor d'edat també podria ser víctima d'abusos després de rebre amenaces per part del seu pare.

La vícitma va protegir la seva germana petita

Segons ha informat la Direcció Superior de Policia, les investigacions es van iniciar quan la víctima va acudir a dependències policials davant del temor que la seva germana petita pogués patir una sèrie d'abusos sexuals per part del seu pare.

La jove va explicar als agents que, des que va abandonar el domicili familiar en el qual en aquells moments només vivia la menor amb el seu pare, aquest li trucava per telèfon i li enviava missatges de text en els quals l'amenaçava de que "li ensenyaria tot el que ella sabia" a la seva germana, al·ludint als presumptes abusos patits per ella durant anys, relata Europa Press.

Detingut / Europa Press

Detingut / Europa Press

En aquell moment, es va donar la circumstància que la jove va rebre un altre missatge del seu pare que suposadament la coaccionava perquè tornés a l'habitatge familiar, amb l'amenaça de "fer-li mal a la seva germana, fins i tot una mica pitjor."

Abusos sexuals des dels 11 anys

Segons el manifestat, la víctima hauria patit abusos sexuals per part del seu pare des que tenia onze anys. Com a conseqüència de la prolongació d'aquests fets en el temps i a causa de l'edat, la jove "hauria normalitzat la situació", segons la policia.

Davant del possible perill que podria córrer la menor, els agents ràpidament van localitzar el pare i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual i coaccions, i van entregar la germana petita a la filla denunciant.