Una investigació oberta per uns furts a les instal·lacions del Comitè Olímpic Espanyol, a Madrid, ha revelat un delicte més tèrbol. En comprovar les càmeres de seguretat, van veure que un dels vigilants de seguretat ejaculava a les ampolles d'aigua de les companyes de feina. L'empleat, de 67 anys i origen romanès, feia setze que hi treballava per a la companyia Urbisegur que també té a la plantilla a la seva dona. De fet, l'excusa de l'home quan el van enxampar va ser que les víctimes li feien la vida impossible a la seva esposa i va actuar així com a "venjança". 

Les dues noies que han estat víctimes d'aquesta fastigosa represàlia, han negat les acusacions; de fet, segons explica el diari El Mundo, una d'elles feia només dos mesos que treballava al Comitè Olímpic, i no coincidia en horaris amb la dona del detingut, acusat d'un delicte contra la integritat moral i d'un altre d'agressió sexual

Feia mesos que sospitaven dels seus comportaments 

L'home, segons el que s'ha pogut esbrinar amb les gravacions de les càmeres de seguretat, aprofitava quan feia el torn nocturn per masturbar-se al despatx del personal de seguretat on les companyes deixaven les ampolles d'aigua i ejaculava dins. Des del mes de novembre que les dues dones, de 22 i 39 anys, sospitaven dels seus comportaments i van denunciar-lo el passat mes de gener després que el visionament de les càmeres de seguretat revelés el que feia. 

L'home, tot i que havia quedat registrat en vídeo en sis ocasions, es va negar a declarar davant els agents de la Policia Nacional, però va confessar al seu entorn que havia actuat així per venjança, ja que les dues víctimes, segons ell, li feien mòbing a la seva dona que també treballava a les instal·lacions. 

Per la seva part, la dona del detingut ha manifestat que no sabia res del que feia el seu marit, presumptament, per defensar-la. L'arrestat ha estat acomiadat del seu lloc de treball posteriorment a la detenció, i ha quedat inhabilitat provisionalment per a exercir tasques de seguretat.