Fatal accident mortal al Metro de Madrid. Un home, de 43 anys i nacionalitat espanyola, ha mort aquest dilluns a la tarda després de caure a les vies de l'estació de Moncloa del suburbà madrileny. El difunt es trobava aparentment ebri i, després de precipitar-se als raïls, ha estat atropellat per un tren que entrava a l'andana d'aquest intercanviador multimodal de la capital espanyola. Els fets han tingut lloc sobre dos quarts de tres del migdia i la Policia Nacional ja ha obert una investigació al respecte per esclarir les circumstàncies i causes de la mort.

L'home es trobava esperant el metro a l'andana de l'estació de Moncloa quan, poc abans que arribés el tren, ha caigut a les vies i segons després ha estat atropellat, segons han explicat fonts policials a EFE. Els testimonis, després del succés, han explicat als agents de la Policia Nacional que s'han traslladat fins al lloc que el difunt presentava signes evidents d'embriaguesa i, partint de la versió de les persones que estaven esperant el metro en aquells moments, ha caigut de forma accidental a les vies.

Confirmen la mort i la L6 queda paralitzada

Després de l'accident, els efectius d'emergències s'han traslladat fins al lloc. Entre d'altres, els sanitaris del Samur-Protección Civil que han intentat reanimar a l'home, però que no han pogut fer res per salvar-li la vida i només han pogut confirmar la defunció. Aquest incident mortal ha provocat que la línia 6 (L6), que és una de les dues línies circulars del Metro de Madrid, quedés paralitzada i tallada entre les estacions de Ciudad Universitaria i Argüelles. Segons ha informat l'operador del suburbà madrileny, poc després de les cinc de la tarda s'havia restablert el servei en ambdós sentits.