Els Bombers de la Generalitat treballen en un brutal incendi en una empresa de la Garriga (Vallès Oriental). Tal com es pot veure a les imatges, hi ha columnes de fum de grans dimensions que es poden veure des de diferents punts del Vallès. El foc està completament desenvolupat i, de moment, es desconeixen les causes de les flames.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 16:20. Els alertaven d'un incendi en una empresa que elabora productes amb policlorur de vinil (PVC) per mobles. La nau on han passat els fets és al polígon industrial de Can Terrers i l'empresa afectada es diu Servicanto.

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi a la Garriga

Segons expliquen els Bombers de la Generalitat en una piulada, actualment, el foc està totalment desenvolupat i estan fent tasques defensives per evitar que les flames es propaguin a les naus adjacents. Al lloc dels fets, hi ha 26 dotacions i agents de la Policia Local de la Garriga.

Les xarxes socials s'han emplenat de vídeos on es pot veure la gran columna de fum, que es pot veure des de diversos punts del Vallès Oriental com, per exemple, des de la capital de la comarca, a Granollers.

No hi ha cap persona ferida

De moment, es desconeix quina ha estat la causa de l'incendi, que afecta la zona de la teulada d'aquesta nau de dues plantes. També ha cremat el segon magatzem d'aquesta empresa. Segons expliquen els Bombers de la Generalitat, afortunadament, no hi ha cap persona ferida

Emergències 112 ha rebut més de 150 trucades d'alerta

Emergències 112 ha rebut més de 150 trucades alertant del brutal incendi. Des de Protecció Civil han explicat que els efectius d'Emergències continuen treballant a les tasques d'extinció del foc. També han aprofitat l'ocasió per recomanar als veïns de la Garriga i dels municipis del voltant que tanquin les finestres i les portes dels seus domicilis per evitar les molèsties del fum.

Incendi en una nau industrial de la Garriga

"Els Bombers de la Generalitat continuem treballant en un incendi d'una nau industrial de la Garriga. Ara mateix, al lloc, hi ha 24 dotacions terrestres. Estem extingint des de l'exterior donat el risc de col·lapse de la coberta de la nau. També estem protegint les naus del voltant", expliquen els Bombers en una piulada.

Incendio La Garriga / Bombers de la Generalitat
Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi en una nau industrial d'un polígon de la Garriga (Vallès Oriental) / Bombers de la Generalitat

Aquest dilluns tarda, hi havia previstos diversos entrenaments a la pista coberta de Ca n'Illa, situada a prop de la nau incendiada. A manera de precaució, l'ajuntament de la Garriga ha suspès aquestes activitats, segons explica el diari El9nou.cat.

Els Bombers han aconseguit abaixar la intensitat de les dues naus afectades i, com a mesura preventiva, han evacuat un supermercat que hi havia a prop i les fàbriques del voltant.