Caos en un vol de Sevilla en direcció a Budapest (Hongria): un home intenta obrir la porta de l'avió en ple vol i sembra el pànic entre els passatgers. Afortunadament, un vigilant de seguretat fora de servei ha pogut evitar la desgràcia.

Vol de Ryanair que anava des de Sevilla fins a Budapest

Els fets van passar l'11 de novembre en un vol de Ryanair que anava des de Sevilla fins a Budapest. Era la primera vegada que el vigilant de seguretat, el protagonista d'aquesta història, agafava un avió i ell mateix assegura que no ho oblidarà mai.

L'avió va enlairar normalitat, però al mig del vol, de cop i volta, un passatger va començar a comportar-se d'una manera molt estranya. A poc a poc, aquesta agressivitat va anar a més i va començar a abusar sexualment d'algunes passatgeres i amenaçant als passatgers dient-los que els clavaria un boli.

Incidente avión / YouTube

Un guàrdia de seguretat fora de servei impedeix que un passatger obri la porta d'emergència d'un avió en ple vol / YouTube

"El noi estava molt nerviós, no es posava la mascareta ni feia cas a la tripulació. Estava molt nerviós, però ho havia de fer"

Però el pic va arribar quan l'home es va dirigir fins a les portes d'emergències disposat a obrir-les en ple vol. Va ser en aquell moment quan els tripulants van demanar ajudar per reduir-lo, ja que la seguretat de tots estava en perill. Antonio Quintero, que és guàrdia de seguretat, no va dubtar a reduir-lo per evitar una tragèdia: "El noi estava molt nerviós, no es posava la mascareta ni feia cas a la tripulació. Estava molt nerviós, però ho havia de fer", diu el vigilant.

Gràcies a l'actuació de Quintero i de diversos passatgers, que també el van ajudar a reduir-lo, van aconseguir immobilitzar-lo durant 30 minuts, que era just el temps que tardaven a aterrar. Va ser una retenció complicada, ja que l'home era de complexió gran: mesurava 1,9 metres. Quan van aterrar, immediatament els policies de Budapest el van detenir. "Es van viure moment de molt de pànic", explica Antonio Quintero a NIUS.

Parada d'emergència per un fals coma diabètic a l'aeroport de Palma de Mallorca

Fa unes setmanes, es va viure una altra situació surrealista en un vol que anava des del Marroc fins a Turquia. Molts dels seus passatgers tenien un pla per entrar de manera irregular a Espanya. Un d'ells, quan estaven a punt de sobrevolar l'illa de Mallorca, va fingir que estava tenint un coma diabètic i, per aquest mateix motiu, els tripulants es van veure obligats a fer una parada d'emergència a l'aeroport de Palma. Quan van aterrar, molts dels passatgers van fugir corrents de l'aeroport i la Guàrdia Civil va obrir un fort dispositiu per localitzar els homes fugats.