Surt a la llum l'emotiva història del Dico, un gos que va estar perdut més de sis anys i, finalment, ha aconseguit retrobar-se amb la seva família de Granada gràcies al gest d'uns amants dels animals, que van veure l'animal a la carretera i no van dubtar a ajudar-lo. El vídeo s'ha viralitzat a les xarxes socials. El protagonista d'aquesta notícia és el Dico, un gos que l'any 2015, quan tenia només un any i mig, es va perdre. El seu amo va morir just el següent mes sense saber on estava la seva mascota, que, a la vegada, també era el seu millor amic. 

Tot això va passar el 2015 i, a mesura que anaven passant els anys, els familiars del propietari del gos, van anar perdent l'esperança de trobar-lo. No obstant això, de cop i volta, va passar un miracle. El dilluns de la setmana passada, la Pepa Tenorio i l'Antonio Hervás van anar a esmorzar als afores de Granada quan, de cop i volta, van veure un gos al mig de la carretera.

Una activista animalista va trobar el Dico al mig de la carretera i el va rescatar

La Pepa, que és una gran amant dels animals i activista pels seus drets, va aturar el vehicle i li va donar menjar. Aquesta dona sempre va preparada per l'ocasió i anava carregada amb llaunes de menjar per gossos i un lector de microxip. Segons explica ella mateixa a El Español, normalment els gossos que acostuma a trobar en aquestes circumstàncies, no porten microxip.

Activistas con Dico / Instagram

Es viralitza l'emotiva història del Dico, un gos que ha estat perdut sis anys i que, finalment, ha aconseguit retrobar-se amb la seva família / Instagram gemma_gmurillo

El Dico portava microxip i va poder ser identificat per una veterinària

No obstant això, en aquesta ocasió, afortunadament, va ser diferent: l'animal estava identificat. Immediatament, va trucar a la veterinària i aquesta va trucar amb el propietari de l'animal. A l'altre costat de la línia, es va posar el José, que és el fill de l'amo, que va morir sense poder trobar el Dico. 

Vídeo viral del gos perdut durant sis anys a Granada

A partir de llavors, la Pepa va començar a organitzar-ho tot per portar el Dico amb el fill del seu propietari. De fet, va gravar un vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, on es pot veure l'activista emocionada explicat aquesta notícia viral i, finalment, com el Dico torna amb la seva família.

"El meu pare va morir sense poder trobar-lo. Així que sigui on sigui, ha d'estar molt content i el sentim molt a prop"

"El meu pare va morir sense poder trobar-lo. Així que sigui on sigui, ha d'estar molt content i el sentim molt a prop de nosaltres ara mateix. El Dico era com un fill pel meu pare, un membre més de la família" explica el José emocionat, que encara no dona crèdit a la surrealista i emotiva situació que ha viscut.