Enxampen un home tancant el seu gos a la part de sota del seient de la seva moto. El motiu? Havia d'anar a l'hospital del Vendrell (Baix Penedès) i "no sabia on deixar-lo" i, per aquest mateix motiu, ha estat denunciat.

Gos plorant en una moto a l'hospital del Vendrell

Tot i que els fets van passar el divendres 23 d'abril, els Mossos d'Esquadra ho han explicat aquest dimarts. Cap a les 22:45, un ciutadà va alertar als policies que sentia un gos plorant a l'interior d'una moto, que estava aparcada al costat de l'hospital del Vendrell.

Els agents es van apropar al ciclomotor i, tal com es pot veure a la foto, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, han pogut comprovar que hi havia un gos sota el seient. Al cap de poca estona, va aparèixer el propietari i, quan li van preguntar per què havia deixat el gos tancat al seient, ell els va respondre que s'havia de fer una prova mèdica i que "no sabia on deixar-lo".

Tancat sota el seient de la moto

"Denunciem el propietari d’un gos al Vendrell per deixar-lo tancat sota el seient de la moto. Un ciutadà que el va sentir plorar va fer el crit d’alerta. Fer gestions, per importants que siguin, no justifiquen aquestes pràctiques amb els nostres animals de companyia. Tingues cura del teu pelut i no exposis la seva vida", comenten els Mossos d'Esquadra en una piulada.

Maltrato animal el Vendrell / Mossos d'Esquadra

Denuncien un home per deixar el seu gos tancat al seient de la moto al Vendrell (Baix Penedès) / Mossos d'Esquadra

Denunciat pels mossos

La Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de Mossos ha tramès l’acta per una infracció lleu al DL 2/2008 de protecció dels animals a l’Ajuntament del Vendrell. Els comentaris a la xarxa no s'han fet esperar: "Cal endurir molt i fer complir completament les penes per aquests delictes. Els animals en mans d'energúmens així no es pot permetre", comenta una usuària indignada.