Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sabadell investiguen un robatori de pel·lícula aquest diumenge al vespre. Al voltant de dos quarts d’onze de la nit s’ha rebut l’avís d’una alarma d’una nau d’una empresa de productes tecnològics que havia estat assaltada. 

Diverses patrulles de la policia de Sabadell s’hi han presentat i han esperat a fora, fent comprovacions per confirmar si es tractava d’una alerta  real o no.

 

De l’interior de la nau han sortit, a tota velocitat, dues furgonetes grans blanques, que fins i tot han atropellat una motocicleta de la policia de Sabadell. 

Perillosa persecució per la C-58 direcció a Barcelona

Les dues furgonetes han iniciat una fugida per la C-58 en direcció Barcelona. Patrulles policials han fet seguiment i han pogut aturar una de les dues furgonetes, si bé els dos ocupants s’han escapat corrent per una zona boscosa, ja en terme municipal de Cerdanyola. 

La segona furgoneta, una Renault Boxer de color blanc, amb plaques 0013LJH, s’ha escapat en direcció Barcelona i la policia li ha perdut la pista. Durant la persecució, que ha durat diversos moments i ha estat molt perillosa, s’han registrat trets. S’està investigant si només els han efectuat les patrulles de la policia per intentar aturar el vehicle o si des de les dues furgonetes també s’ha obert foc contra la policia de Sabadell.

Agents ferits per caigudes

No hi ha ferits per arma de foc. Sí que hi ha agents de la Policia Local de Sabadell ferits per caigudes, tot i que lleus i fora de perill. Els Mossos d’Esquadra, per la seva banda, han obert una investigació per detenir els lladres -mínim eren quatre persones- i recuperar la segona furgoneta.

 

Les dues furgonetes, segons ha pogut saber ElCaso.cat, havien estat robades al matí per poder cometre aquest robatori al vespre. Segons les primeres informacions, per la presència de les patrulles de la policia a l’exterior de la nau, els lladres no han pogut carregar els objectes que volien robar i no s’han pogut emportar res.

Cap de setmana molt calent a l’àrea metropolitana

Aquest violent assalt de diumenge al vespre posa el colofó a un cap de setmana molt calent a l’àrea metropolitana. La nit de divendres un botiguer va ser assassinat a ganivetades al mig del carrer a Rubí quan es defensava de dos lladres que li van robar una ampolla de rom, tal com va avançar ElCaso.cat

A Barcelona, al Gòtic, una turba de violents va agredir dos agents dels Mossos i a Sant Feliu de Llobregat un noi va ser assaltat, agredit a cops i apunyalat, per set persones, durant la festa major.