El divendres hi va haver un tiroteig a la Barceloneta que va acabar amb dues persones afectades, un jove de 34 anys que ha quedat greument ferit i un nen de 8 anys, que va rebre una bala per rebot que li va provocar una ferida lleu. Els investigadors treballen amb la hipòtesi principal que es tracta d'una revenja entre grups.

Els fets van passar divendres a la tarda al carrer Sevilla, al cor del barri barcelonès de la Barceloneta, quan s'estava celebrant la fira medieval, que provoca aglomeracions de gent i molts turistes pels carrers. De cop i volta, dos homes, des d'una moto Yamaha van començar a disparar contra un home de 34 anys que estava fugint dels agressors.

Dos ferits: un home ferit greu i un nen de 8 anys ferit lleu

Li van disparar tres bales a les cames i al cul, deixant-lo greument ferit. Un nen de 8 anys que estava per la zona, també va rebre un impacte de la bala al turmell. Com que aquest impacte va ser per rebot, només li va causar una ferida lleu i tots dos estan fora de perill.

La moto que van trobar no és la que van fer servir els agressors del tiroteig

Fins al lloc dels fets, es van desplaçar efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d'Esquadra i van intentar localitzar els presumptes agressors, però no els van trobar. El que sí que van trobar va ser una moto que, en un principi, pensaven que era la dels homes del tiroteig. No obstant això, ara han descartat que sigui la moto dels agressors.

Una revenja entre grups, la principal hipòtesi dels investigadors

Segons explica El Periódico, els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que es tracta d'una revenja entre grups d'ètnia gitana. Així i tot, no descarten cap hipòtesi i les investigacions s'estan centrant a identificar, localitzar i detenir els agressors.

Assassinen un nen de 16 anys d'un tret al cap a Ceuta: busquen l'autor d'aquest macabre crim

Aquest no ha estat l'únic tiroteig dels darrers dies amb menors implicats. A Ceuta, aquest dissabte, ha mort un nen de 16 anys per una ferida de bala al cap. Estava conduint una moto quan, de cop i volta, una persona li va disparar un tret al cap.

Policia local Ceuta / Europa Press

La Policia Nacional busca una persona que ha assassinat un nen de 16 anys disparant-lo al cap a Ceuta / Europa Press

Va quedar greument ferit a la carretera i un cotxe que passava per la zona el va recollir i el va portar a l'hospital. Malgrat els esforços dels sanitaris, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida i la Policia Nacional ha obert una investigació per saber què ha passat.