L'Ali és un taxista que ha rebut una brutal pallissa al mig del carrer a Barcelona. Un grup de vuit homes l'han agredit fins a deixar-lo inconscient. El motiu? Defensar-se d'un robatori.

Els fets van passar al barri del Raval

Tal com explica ell mateix en un vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, els fets van passar el dijous 7 d'octubre a la rambla Raval número 34. Tot va començar quan va aparcar el cotxe per anar a buscar menjar. 

Vuit homes l'apallissen fins a fer-li perdre la consciència

Va ser en aquell moment quan un home, aprofitant un moment de distracció, li va robar la cartera i els diners de la seva jornada laboral. Una dona que passejava pel carrer el va avisar i, immediatament, ell el va començar a perseguir per aconseguir recuperar les seves pertinences. De cop i volta, els amics del lladre, aproximadament unes 8 persones, tots ells algerians, el van acorralar i el van apallissar fins a fer-li perdre la consciència.

"Em van fer caure i vaig quedar inconscient"

"Primer, em van començar a empènyer, després em van començar a donar puntades de peu i cops de puny. Jo estava sol, em van fer caure i vaig quedar inconscient", explica l'Ali en un vídeo d'Elite Taxi.

Finalment, l'Ali ha aprofitat per explicar la sensació d'inseguretat que tenen els taxistes que treballen a Barcelona: "Estem patint molts robatoris, molta delinqüència i no existeix cap seguretat. Barcelona s'ha convertit en la ciutat dels delinqüents", explica indignat.

"S'ha de canviar el sistema de seguretat dels taxistes. Exigim tenir càmeres que gravin l'interior del cotxe i uns adhesius on s'alerti que s'estan utilitzant càmeres per evitar més robatoris i agressions", expliquen des d'Elite Taxi.

 

Un taxista agredit a Sabadell per dos homes

Malauradament, aquesta no ha estat l'única agressió a un taxista en els darrers dies i, de fet, a Sabadell, fa unes setmanes, es va viure una situació molt similar. Tot va començar de matinada quan el taxista va recollir dos joves al carrer Sau i, des del principi, van tenir una mala actitud amb ell, ja que un dels dos agressors no portava mascareta.

Quan van arribar al lloc de destí dels nois i l'home els va dir quant costava el servei, aquests li van ruixar gas pebre a la cara i, a més, l'altre li va donar un cop de puny

El van apallissar fins que va caure a terra

L'home va sortir del vehicle com va poder i, segons explica ell mateix a l'ISabadell, el van començar a apallissar fins que va caure a terra. Per si no fos poc, li van robar els dos mòbils, el personal i el de la feina i després, van marxar, deixant-lo greument ferit. Segons explica la filla del taxista, els agressors són dos homes d'uns 30 anys i d'origen magrebí.

Segons el seu testimoni, pensa que l'atac estava premeditat i que tot consistia en un pla per pegar-li i robar-li. "Fa anys que està augmentant la violència al carrer, ja es veu prou a la ‘tele’. Tinc la sensació que cada vegada hi ha més violència i els agressors cada cop es creuen més immunes. Peguen per pegar", explica l'home al diari sabadellenc.