El Jacinto és un taxista de Sabadell (Vallès Occidental) que aquesta setmana ha estat brutalment agredit per dos joves mentre estava treballant.

Brutal agressió a un taxista de Sabadell

Els fets han passat aquest divendres de matinada a Sabadell i la víctima ha estat el Jacinto Martínez, l'expresident de Ràdio Taxi Sabadell que fa més de 18 anys que treballa al sector, segons avança el diari ISabadell, que ha tingut accés a les fotos que mostren la brutalitat d'aquesta agressió.

Taxista agredido / ISabadell

El Jacinto és un taxista que ha patit una brutal agressió mentre estava treballant a Sabadell (Vallès Occidental) / Twitter ISabadell

El ruixen amb gas pebre i li donen un cop de puny

Tot va començar de matinada quan el taxista va recollir dos joves al carrer Sau i, des del principi, van tenir una mala actitud amb ell, ja que un dels dos agressors no portava mascareta. Quan van arribar al lloc de destí dels nois i l'home els va dir quant costava el servei, aquests li van ruixar gas pebre a la cara i, a més, l'altre li va donar un cop de puny

Apallissat fins que perd l'equilibri

L'home va sortir del vehicle com va poder i, segons explica ell mateix a l'ISabadell, el van començar a apallissar fins que va caure a terra. Per si no fos poc, li van robar els dos mòbils, el personal i el de la feina i després, van marxar, deixant-lo greument ferit. Segons explica la filla del taxista, els agressors són dos homes d'uns 30 anys i d'origen magrebí.

Costelles trencades, punts al cap i problemes de vista

El Jacinto va aconseguir arribar fins a l'hospital Parc Taulí, on va ser ingressat per l'agressió, que el va deixar amb un trencament de dues costelles i del nas, amb set punts al cap i amb problemes de vista, ja que només pot obrir un ull.

"Els agressors cada cop es creuen més immunes. Peguen per pegar"

Segons el seu testimoni, pensa que l'atac estava premeditat i que tot consistia en un pla per pegar-li i robar-li. "Fa anys que està augmentant la violència al carrer, ja es veu prou a la ‘tele’. Tinc la sensació que cada vegada hi ha més violència i els agressors cada cop es creuen més immunes. Peguen per pegar", explica l'home al diari sabadellenc.

La periodista Ingrid Garcia assetjada sexualment per un taxista al Raval

Aquest no ha estat l'únic incident de taxistes en les darreres setmanes i, de fet, la periodista Ingrid Garcia, col·laboradora de Flaix FM explica que va tenir un problema amb un taxista del Raval, en aquest cas, al contrari del de Sabadell, la víctima va ser ella mateixa. Estava al barri del Raval de nit i, perquè els homes no l'assetgessin al mig del carrer, va decidir demanar un taxi i va ser el mateix taxista qui la va assetjar sexualment, fet que va compartir per Twitter i que es va fer viral.