Enxampen un lladre multireincident que ha protagonitzat nombrosos robatoris violents a les farmàcies de Barcelona. Ha estat detingut per tres robatoris amb violència i han sortit a la llum els vídeos que mostren com agredia i amenaçava els treballadors.

Es tracta d'un home de 47 anys i de nacionalitat espanyola que atracava diverses farmàcies de Barcelona i la seva àrea metropolitana amb el mateix modus operandi. Entrava fent-se passar per un client i, en un moment de distracció del farmacèutic, aprofitava per treure-li els diners de la caixa.

Vídeos dels robatoris violents a les farmàcies de l'Eixample

Quan els treballadors l'enxampaven, s'enfrontava a ells fent servir molta violència. En els vídeos de les càmeres de seguretat de les farmàcies es pot veure com ataca les farmacèutiques quan aquestes intenten evitar el robatori fins que, finalment, aconsegueix sortir de la botiga.

 

També va entrar a robar en una farmàcia de l'Hospitalet de Llobregat

Es tracta d'un home que té antecedents policials per fets similars. De fet, a mitjan mes de gener va cometre un altre robatori d'aquestes característiques a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), concretament en una farmàcia situada al carrer Enric Prat de la Riba. Es van publicar les gravacions de les càmeres de seguretat per localitzar-lo i, finalment, va ser arrestat per un delicte de robatori amb força.

Cometia els robatoris a les farmàcies de l'Eixample de Barcelona

No obstant això, va cometre altres robatoris a la capital catalana, sobretot al barri de l'Eixample, seguint el mateix modus operandi. Per aquest mateix motiu, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per localitzar-lo i detenir-lo com més aviat millor i, finalment, ho han aconseguit.

"Detenim el presumpte autor de tres robatoris violents a farmàcies"

"Detenim el presumpte autor de tres robatoris violents a farmàcies de l’Eixample de Barcelona", expliquen els Mossos d'Esquadra en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Detención Mossos / CME

Detenen el presumpte autor de tres robatoris violents a l'Eixample de Barcelona: l'han enxampat gràcies a les gravacions de les càmeres de seguretat de les botigues / CME

Penes de presó per un delicte de robatori amb violència

El presumpte autor dels fets haurà de passar a disposició judicial, on es decidirà si queda en llibertat amb càrrecs o si entra a presó de manera provisional acusat de diversos delictes de robatoris amb força, motiu pel qual podrà passar alguns anys entre reixes si es demostra la seva culpabilitat.