Ensurt a Torredembarra. Un home salta per un penya-segat per fugir de la Policia i acaba necessitant un rescat. Salvament Marítim va gravar els fets des de l'helicòpter en què el van salvar.

Toca un timbre, convulsiona i fuig de la policia

Aquest dijous al migdia, un veí de Torredembarra, Tarragonès, va trucar a la policia i una ambulància. L'home va explicar als agents que un desconegut havia tocat al timbre de casa seva i que havia començat a convulsionar tan bon punt havia obert la porta, informa el mitjà Nius.

Torredembarra / Flickr

L'home va sortir corrents i va saltar al mar per un penya-segat, havent de ser rescatat poc després / Flickr

Quan els efectius van arribar, i per a sorpresa dels agents, l'home va sortir corrents i va saltar per un penya-segat, caient al mar. Les onades eren molt fortes i el lloc on va caure era molt escarpat i alt -fins a cinc metres.

Llavors es va activar un pla de rescat en què van participar Creu Roja, Guàrdia Civil, Salvament Marítim, Bombers i Policia Local.

Creu Roja va activar socorristes amb una moto aquàtica i el vaixell Calypso, la Guàrdia Civil va portar una llanxa motora i Salvament Marítim un helicòpter provinent de Reus.

Rescat al mar de Torredembarra

I va ser precisament aquest vehicle aeri l'encarregat de rescatar l'home, que havia quedat a sobre d'una roca.

Des del penya-segat el van convèncer per lligar-se una corda a la cintura i poder ser rescatat, mentre un socorrista de la Creu Roja s'apropava nedant per intentar ajudar-lo, però la mala mar el va fer tornar sense èxit.

 

Tal com es veu al vídeo, un dels efectius del rescat arriba a la roca on era la víctima, i la gravació es va fer des de l'aire. Finalment, aconsegueixen posar-li l'arnès i treure'l de l'aigua amb l'helicòpter per traslladar-lo a l'hospital.

Segons detalla el mitjà citat, l'individu sembla ser un veí de Torredembarra que podria tenir problemes mentals.