Aquest dimarts comença el judici contra José María López Pérez, exconcursant del programa de televisió Gran Hermano Revolution acusat de violar a la també concursant Carlota Prado. L'atac, que es va produir el 2017 a la casa de Guadalix de la Sierra i que va quedar gravat en vídeo, passarà demà a disposició del Jutjat Penal número 18 de Madrid.

Arrenca el judici contra Jose María López Pérez per violar Carlota en 'Gran Hermano'

Davant dels fets, Jose María va ser expulsat del concurs i Telecinco va qualificar aquest comportament, que va posar en coneixement de la Guàrdia Civil, d'"intolerable". Ara, anys després, arriben al Penal i el fiscal sol·licita una pena de dos anys i sis mesos de presó i li reclama una indemnització de 6.000 euros pels danys morals causats a la víctima, així com exigeix la mateixa quantitat a la productora del programa per haver ensenyat a la víctima les imatges gravades sense previ avís.

Els fets es remunten al 3 de novembre de 2017, quan es va organitzar una festa a l'interior de la casa "en la qual pel programa va subministrar als concursants begudes alcohòliques", segons l'auto. En aquest mateix habitatge es trobava la també concursant Carlota Prado, amb qui l'acusat havia iniciat una relació sentimental uns dies abans. La jove, que durant el transcurs de la festa havia ingerit "escassos" aliments, va beure "almenys "quatre chupitos de tequila, "amb què va assolir un estat d'embriaguesa que va anar accentuant-se i evidenciant-se a partir de la mitjanit".

Així va ser el brutal atac a Carlota Prado en directe

El document judicial indica que, sobre dos quarts de dues de la matinada, quan ambdós estaven al dormitori que compartien, José María López Pérez, que ja s'havia tret els pantalons, va ajudar la Carlota a descalçar-se i a introduir-se al llit que compartien. En aquell moment, segons afirma la Fiscalia, la jove conservava la "totalitat" de la seva vestimenta. Va ser llavors quan l'acusat es va ficar al llit mentre la jove no responia, amb els ulls tancats i "moviments lents i pesats a causa del seu estat".

José María i Carlota en 'GH' / Mediaset

José María i Carlota a 'GH' / Mediaset

Per la seva part, José María López Pérez, "guiat per un ànim libidinós i tot i saber l'estat de semiconsciència en què es trobava i aprofitant-se d'aquesta circumstància, va començar a realitzar sota l'edredó moviments de clar contingut sexual, malgrat que balbucejant feblement, va dir "no puc". A continuació l'acusat va estrènyer el seu cos contra el de la jove "amb l'objecte de satisfer el seu desig sexual, malgrat que ella fins i tot en dues ocasions va aixecar la mà com volent dir-li que parés".

El vídeo que mostra el que va passar

A més, durant l'agressió, en José María li demanava "en diverses ocasions a la concursant que obrís els ulls, però la víctima va romandre immòbil". Quan ja l'acusat li va preguntar com es trobava, ella "només" va aconseguir respondre que sortís de sobre seu, "moment en què aquella es va girar quedant d'esquena a l'acusat". No quedant satisfet, va tapar els dos cossos amb l'edredó i "va continuar realitzant tocaments, fregaments i moviments de contingut netament sexual, despullant la víctima, alliberant-la parcialment de la seva roba interior i descordant-li el sostenidor, malgrat que aquesta es trobava ja en estat d'inconsciència".

Malgrat que el vídeo, que va ser ensenyat a la víctima sense previ avís ni assistència psicològica, està classificat com a prova per al judici, diverses imatges s'han difós per les xarxes socials i altres mitjans, demostrant les intencions de l'acusat la nit dels fets, encara tot i saber l'estat alcoholitzat de la Carlota.