Els Mossos d’Esquadra busquen el lladre que aquest dijous al migdia va robar dues cadenes de coll a una clienta d’una terrassa d’un bar del carrer de Calàbria de Barcelona. Tal com es pot veure en aquestes imatges, de les càmeres de seguretat, el lladre s’acosta per darrere a la dona, li estira la joia i s’escapa corrent. Els Mossos han obert una investigació després de rebre l’incident, a l’espera de poder identificar el lladre i poder-lo detenir. 

 

Els fets es van produir al voltant de la una del migdia i el lladre li va arrencar dues cadenes del coll de la clienta, que estava amb la seva parella asseguda a la terrassa d’un bar del número 230 del carrer de Calàbria. Tot i que els Mossos no han donat detalls de la investigació que s’ha obert per aclarir els fets i identificar el lladre, fonts policia sí que han acceptat que l’autor del robatori és un conegut de la zona. Tal com es veu a les imatges de les càmeres de seguretat de l’establiment on la parella de turistes estava prenent alguna cosa, tot i que la dona es va aixecar i va intentar seguir el lladre, l’home i les dues cadenes, de les quals no n’ha transcendit el valor, va poder escapar. 

Robatoris a plena llum del dia a Barcelona

Aquest robatori demostra un cop més la inseguretat que es viu a la ciutat de Barcelona, i concretament, al centre, on grup de persones, de diverses nacionalitats, s’han fet forts. Lladres de rellotges, lladres al descuit, lladres violents i també aquestes estrebades que es fan a plena llum del dia i al centre de la ciutat. No fa gaires dies un home de nacionalitat xinesa va ser assaltat a la zona del Born quan sortia d'un aparcament. Quatre joves van simular un accident de bicicleta per fer-lo baixar del cotxe per arrencar-li un rellotge Rolex valorat en 40.000 euros. En el mateix assalt li van robar una bossa amb diners amb efectiu amb 20.000 euros.

Tot i que la Guàrdia Urbana en va poder enxampar dos, quan estaven fugint, els altres dos lladres no es van poder arribar a detenir. No es va poder recuperar el rellotge ni els diners i els dos detinguts, els dos magrebins i amb antecedents per robatoris semblants, van quedar en llibertat amb càrrecs al cap de poques hores. Van ser imputats per un delicte de robatori amb violència i lesions, però, tot i això, van quedar amb llibertat amb càrrecs en menys de 48 hores.