Aquesta setmana han detingut el jove que va agredir brutalment un policia en un autobús de Saragossa. L'han enxampat a Alacant i han sortit a la llum més detalls sobre qui és aquest home i on tenia la intenció de fugir.

Vídeo viral de l'agressió a un policia en un autobús de Saragossa

Els fets es remunten al 17 d'octubre quan un home va pegar un inspector de la Policia en un autobús de Saragossa. Un passatger va gravar l'agressió i el vídeo va córrer com la pólvora a les xarxes socials. Gràcies a aquesta gravació, van poder identificar el presumpte autor dels fets i, finalment, detenir-lo.

Tal com es pot veure a les imatges, l'agressor comença a cridar al mig de l'autobús i a tenir una actitud molt hostil cap a un passatger, que casualment és policia. De fet, es pot sentir com l'amenaça i li diu de baixar del vehicle per pegar-se i, al cap de pocs segons, se li llença a sobre i el comença a pegar.

 

Enxampat intentant fugir a Itàlia

Tot i que els fets van passar a Saragossa, l'han enxampat quan estava pujant en un cotxe a Alacant que anava en direcció a Itàlia: tenia la intenció de fugir del país. Tot i l'agressivitat que mostrava en el vídeo, en el seu arrest, no ha oposat resistència, ja que hi havia un dispositiu policial molt contundent.

Estava amagat en un pis al costat d'una comissaria de la Policia Nacional

Els agents l'han pogut localitzar al País Valencià perquè, després de les investigacions, van poder saber que el mes d'agost va anar a passar uns dies a Alacant i que, després de la brutal agressió al policia, va tornar-hi per amagar-se.

Com que el vídeo s'ha viralitzat molt, el presumpte autor dels fets s'ha vist obligat a prendre moltes mesures de seguretat per evitar ser trobat. Estava amagat en un pis del carrer Guardiola, curiosament, molt a prop d'una comissaria de la Policia Nacional.

Va ser expulsat d'un altre país per un robatori

El presumpte autor dels fets és un home de 29 anys del Marroc que ha viscut a diferents països de la Unió Europea i, de fet, en un d'aquests, va rebre una ordre d'expulsió per un delicte de robatori. Va ser llavors quan va decidir entrar a Espanya de manera il·legal.

L'home, que tenia una ordre de crida i cerca, ha estat detingut acusat d'un delicte de lesions i per atemptar contra els agents de l'autoritat i, actualment, es troba detingut a la comissaria del costat del pis on estava amagat a l'espera de passar a disposició judicial, on es decidirà si entra a presó de manera provisional o si queda en llibertat amb càrrecs.