Busquen un home acusat d'haver assassinat a punyalades un dels seus treballadors, de 36 anys, al Brasil. Tot ha començat per una discussió, ja que la víctima estava prenent un cafè fora en un horari en què no estava permès. Ha sortit a la llum el vídeo de les càmeres de seguretat, on es pot veure com fuig després del crim.

Els fets van passar el dilluns 6 de juny en una fàbrica de San Leopoldo, una ciutat de l'àrea metropolitana de Porto Alegre, al Brasil. La víctima es deia Marcelo Camilo i tenia 36 anys. El presumpte assassí és el seu superior, que ha marxat després d'apunyalar-lo.

La víctima es deia Marcelo Camilo i tenia 36 anys

Tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, el Marcelo Camilo es posa la mà al pit per intentar aturar l'hemorràgia i, tot seguit, desapareix del magatzem. Aquest jove de 36 anys va perdre molta sang, va quedar greument ferit i, malgrat els esforços dels sanitaris, va acabar morint.

Un home mata un treballador al Brasil per prendre un cafè fora de l'horari laboral / SBT News

L'assassí està en crida i cerca al Brasil

Actualment, encara no han localitzat el supervisor i està en crida i cerca per aquest assassinat, que ha causat gran commoció en l'àmbit internacional. La Policia del Brasil ha obert una investigació per localitzar-lo com més aviat millor i han descobert que el detonant del crim va ser una discussió entre l'assassí i la víctima, ja que el seu cap l'havia esbroncat per prendre un cafè en un horari laboral que no estava permès.

L'home té antecedents per amenaçar els seus companys de feina

Segons els seus companys de feina, no era la primera vegada que discutien, però mai havien arribat a les mans. No obstant això, els agents van poder comprovar que el presumpte assassí té antecedents policials per delictes d'amenaces als seus companys de feina.

No era la primera vegada que discutien per prendre cafè en horari no permès

Les imatges han causat gran indignació arreu del món, ja que el seu superior es mostra amb una actitud molt freda després de l'agressió, mentre els seus companys l'intenten ajudar. La resta de treballadors han explicat que no era la primera vegada que discutien per fets similars i que el presumpte assassí s'havia posat molt estricte amb el consum de cafè i de menjar en els horaris no permesos.

Li ha clavat dues punyalades amb un objecte punxegut

De moment, desconeixen amb quin objecte l'han assassinat. El que tenen clar és que li ha clavat dues punyalades amb un objecte punxegut. L'empresa on han passat els fets ha fet un comunicat explicant que lamenten profundament el tràgic desenllaç i explicant que col·laboraran amb la Policia per tal que s'esclareixin els fets com més aviat millor.