Surt a la llum el vídeo d'un pederasta que intenta segrestar una nena d'11 anys als Estats Units: l'han enxampat gràcies a una marca que la seva víctima li ha fet al braç.

Vídeo d'un pederasta intentant segrestar una nena

Els fets han passat aquest dimarts a Escambia, a Florida, als Estats Units. Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, un pedòfil intenta segrestar una nena a plena llum del dia al mig del carrer.

La víctima és una nena d'11 anys

La víctima, d'11 anys, estava esperant l'autobús per anar a casa quan, de cop i volta, un home va baixar del cotxe i va començar a córrer cap on es trobava la víctima amb la intenció de segrestar-la.

"L'home va sortir del seu cotxe amb un ganivet, es va apropar a mi i jo vaig intentar córrer, però em va atrapar", explica la nena d'11 anys a  NBC News. No obstant això, no es va rendir i, al cap de pocs segons, va aconseguir fugir del pederasta, però no sense abans marcar-lo per tal que la Policia el pogués identificar.

 

La víctima va ser molt valenta i va aconseguir tacar-li el braç al pederasta amb una joguina blava i amb un tacte semblant a la plastilina i, d'aquesta manera, al cap de poc, els agents el van aconseguir identificar: es tracta de Jared Stanga, un pederasta que ha estat detingut per intentar segrestar una menor.

Jared Stanga és el pedòfil dels fets

La nena ha aprofitat l'ocasió per explicar que Jared Stanga ja s'havia apropat a ella setmanes enrere per parlar, fet que la va fer sospitar. "Em sento molt valenta i orgullosa de mi mateixa", explica la víctima, que encara no dona crèdit a la terrible situació que ha viscut.

Jared Paul Stanga / Escambia Police

Jared Paul Stanga és un home de 30 anys que ha intentat segrestar una menor d'11 anys als Estats Units / Escambia Police

Penes de presó per intentar segrestar una menor

Jared Paul Stanga, de 30 anys, es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per intentar segrestar una menor. A més, també té l'agreujant d'agressió. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.