Curiosa imatge a Reus. La història darrera d’aquesta imatge, però, encara és més curiosa. Durant el matí d'aquest dimecres un home completament despullat va passejar-se per davant de la seu dels Jutjats de Reus. Com és normal, l’estampa, d’un home negre gairebé com havia arribat al món, fent saltirons al mig del carrer, va despertar l’interès dels vianants i dels treballadors dels jutjats de la capital del Baix Camp, que van trucar als Mossos d’Esquadra. Quan la policia va arribar, però, l’home ja havia marxat del lloc i no va poder ser interceptat.

 

Té 41 anys i acumula 12 antecedents policials

Ara, però, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, se l’ha pogut identificar. Es tracta d’un home de 41 anys, de nacionalitat senegalesa, que acabava de ser deixat en llibertat del mateix jutjat. Havia estat detingut el dia abans per la Guàrdia Urbana de Reus per un delicte de lesions.

Després de passar la nit a la caserna de la policia de la ciutat i de ser entregat el matí al jutge de guàrdia, va ser deixat en llibertat amb càrrecs. En sortir, es va despullar i va començar a fer el curiós ball que es veu a les imatges gravades des de l’interior dels jutjats de Reus. 

L’home acumula diversos antecedents per delictes en diversos municipis de Catalunya. Tal com ha sabut ElCaso.cat en té dotze, comptant el delicte de lesions pel qual va ser arrestat dimarts a Reus. En aquest recompte de delictes, però, encara s’hi haurà de sumar el delicte d’exhibicionisme, si arriba a ser arrestat, d’aquest dimecres davant dels jutjats de Reus.

De moment, s'ha informat a totes les patrulles de la policia local de la ciutat i també els Mossos d'Esquadra per tal d'estar atents per si torna a aparèixer, poder-lo identificar i detenir.