Dos joves s'han fet virals a les xarxes socials després de dur a terme una cruel broma que ells anomenaven "una tarda de rialles". Després de l'expansió del vídeo, un dels dos ha estat detingut i de moment se sap de dues persones ferides.

La cruel "broma" viral d'uns joves francesos

Si bé el debat sobre les xarxes socials és amplíssim, la majoria de veus coincideixen que mai no han de ser una eina de violència, sigui verbal o física. En aquest cas, han servit per evidenciar l'acte delictiu de dos nois a París que anaven amb cotxe pel carrer per dur a terme la cruel "broma".

Amb el cotxe en marxa i mentre el copilot grava, el conductor treu la mà per la finestreta i agafa per la solapa de l'abric un jove, a qui arrossega pel carrer sense frenar ni disminuir la velocitat, obligant-lo a córrer i demanant que pari.

Arrossegar gent amb el cotxe i deixar-los anar: vídeo

Finalment, quan ell ho decideix, deixa anar la solapa, provocant una forta caiguda de la seva víctima, que queda tirada al mig del carrer mentre fugen.

La segona ronda és encara pitjor, ja que el blanc és, en aquest cas, un home d'uns seixanta anys, que agafen directament del canell, estirant cap a dins del cotxe i seguint el mateix modus operandi. Després de diversos metres, el deixa anar, fent que caigui de cara contra el terra, provocant-lo brutals ferides a la cara i al cos.

Ni les súpliques perquè paressin ni la seva pròpia consciència no semblaven parar a aquest duo parisenc, que a més va tenir l'audàcia de gravar-ho tot, enfocant-se les cares, i pujar-lo a la xarxa social Snapchat, on acompanyaven el vídeo amb el text "una tarda de rialles" i diverses emoticones plorant del riure.

Detingut el conductor i diversos ferits

El conductor ja ha estat detingut i ha transcendit que compta amb un llarg historial de delictes, mentre que l'altre jove està sent encara buscat perquè assumeixi les responsabilitats que li corresponen.

Una de les víctimes va patir ferides a la cara després de la caiguda / Twitter

Una de les víctimes va patir ferides a la cara després de la caiguda / Twitter

Malgrat la brutalitat de les imatges i desafortunadament, aquest tipus de violència per complir reptes virals o fer bromes per pujar-les a les xarxes socials són més comuns del que se sol pensar.

Fa tan sols uns mesos sortia a la llum una tendència entre un grup de menors que sortien a "la caça de pijos", als que preguntaven "Tu em coneixes?", per després pegar-los una pallissa. També va destacar un repte inspirat en la sèrie El Juego del Calamar que, després de la seva estrena, es va fer viral i va acabar amb diversos nens amb cremades i va crear una gran alarma mèdica.