Baralla al Metro de Barcelona. Sembla que sigui una imatge que es va repetint cada dos per tres. I és veritat, però no són les mateixes imatges. Sempre hi ha personatges diferents que protagonitzen baralles en el transport públic soterrat de la capital de Catalunya.

El darrer episodi es va viure el passat dimarts al vespre, quan faltaven pocs minuts per les nou, a l'estació de Santa Eulàlia de l'L1 del Metro, ja en terme municipal de l'Hospitalet de Llobregat a pocs metres de Barcelona.

Cops de puny i puntades a l'andana del metro de Barcelona

A les imatges, difoses per xarxes socials, es veu com dues persones, dos homes, es barallen a cops de punys i puntades després d'haver tirat a terra una dona, que és la parella d'un dels dos que van iniciar la baralla. Tot i això, els Mossos d'Esquadra encara no han aclarit com es va iniciar el violent enfrontament.

 

A la baralla s'hi sumen més persones, que també donen diversos cops a altres persones, sense massa ordre ni concert. Les imatges, enregistrades des d'un dels vagons, no ajuden a aclarir els fets. Una de les noies que primer és a terra i que sembla que participa en la baralla des d'un primer moment, s'aixeca i s'escapa corrents i sense sabates.

Alguns testimonis han explicat a ElCaso.cat que la baralla es va iniciar a l'interior del tren i que va seguir a l'andana. Un ciutadà va activar l'alarma del tren i el comboi va aturar-se.

Baralla amb identificats i sense ferits greus

Després de l'avís fet per vigilants de seguretat de TMB, els Mossos d'Esquadra es van desplegar a l'estació i van poder identificar a quatre persones per la seva presumpta relació amb l'enfrontament. Dos homes i dues dones; dos de nacionalitat estrangera i dos de nacionalitat espanyola.

Ara per ara, i segons també fonts de la policia catalana, no consta cap denúncia per les agressions i els agredits no van resultar ferits greus.