Espectacular baralla al centre de Tarragona el passat 18 d'abril. En un vídeo que s'ha difós per xarxes socials es veu com un grup de joves, armats amb matxets i altres armes blanques, inicien una baralla molt violenta al bell mig de la ciutat de Tarragona. Els Mossos, de moment, han detingut dues persones.

Vídeo d'una macrobaralla amb armes blanques al centre de Tarragona

Concretament, tal com es veu a les imatges, l'enfrontament que va quedar enregistrat en vídeo, la part final de la baralla va ser a la plaça de la Font, on hi ha la seu del consistori municipal.

 

 

 

Imatge de la baralla, a la plaça de la Font, el passat 18 d'abril / CME

La baralla s'havia iniciat en un altre punt de la Part Alta de la ciutat, el barri del centre de Tarragona, i s'havia escampat per diversos carrers, segons han explicat a ElCaso.cat alguns dels testimonis.

L'enfrontament va ser protagonitzat per joves de nacionalitat marroquina, alguns d'ells, coneguts de la policia. Durant l'enfrontament es van fer servir matxets, pals de ferro i fustes i es van fer llançaments de pedres i cadires, dels bars d'aquesta plaça de Tarragona.

Van marxar abans de l'arribada de la policia

Si bé no es van denunciar els fets i quan els Mossos, alertats pels veïns i també amb furgonetes d'ordre públic, es van desplegar a la zona, els joves van marxar, aquest cap de setmana els Mossos d'Esquadra han pogut detenir a dues persones, dos joves de 19 i 20 anys, els dos de nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona, per la seva vinculació amb la violenta baralla. Els Mossos els acusen de delictes d'amenaces i lesions lleus.

Les imatges de les càmeres de seguretat i els vídeos que van enregistrar alguns veïns, i que van proporcionar a la policia, ha permès les gestions policials per identificar als dos joves que han estat arrestats. Els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Tarragona mantenen obertes les diligències per aclarir què va motivar la baralla i detenir a més persones. Fonts policials han assegurat que no consten ferits greus d'aquesta espectacular baralla.

Els dos joves, ja en llibertat

Els dos detinguts són uns joves marroquins que viuen en cases ocupades al centre de la ciutat. Entre els dos, segons els Mossos d'Esquadra, sumen una trentena d'antecedents. El jutge de guàrdia en va ordenar la seva posada en llibertat just després de rebre'ls. Els dos lladres ja tornen a ser al carrer.