Faltaven diners al compte corrent de l'avi i algú estava fent extraccions d'efectiu de manera fraudulenta. Així ho va detectar la família d'un home d'edat avançada de Tarragona que, des del mes d'octubre, veien com cada cop hi havia menys diners a la llibreta de l'avi. En total gairebé 10.000 euros que, en diversos reintegraments, algú es va encarregar d'anar traient del compte.

El fill va presentar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra i agents de la Unitat d'Investigació (UI) de la comissaria de Tarragona van iniciar la recerca per saber què podia estar passant. Les informacions que van poder aconseguir del compte corrent de l'avi era que els diners es treien des de caixers automàtics, però que no concordaven amb els diners que extreia el mateix home.

Feia extraccions de diners amb la llibreat de l'avi

Finalment es va poder confirmar que aquestes extraccions les feia una dona, de 41 anys, de nacionalitat marroquina i veïna de Tarragona, que era l'encarregada de cuidar l'avi. La dona treballava per la família cuidant a la víctima i just va començar a treballar a casa seva, el passat mes d'octubre, van començar les extraccions fraudulentes.

Amb la principal sospitosa identificada, els agents van esbrinar que la dona s'havia fet amb un joc de claus per accedir a l'immoble i agafar la llibreta cada cop que volia fer reintegraments. Després, presumptament, la tornava a deixar al pis per no aixecar sospites.

A més, també amb l'objectiu de no ser descoberta feia els reintegraments per la mateixa quantitat que ho feia periòdicament la víctima. Segons els extractes bancaris que han pogut recuperar els agents, la dona va estafar 9.600 euros a l'avi que cuidava.

En llibertat a l'espera de judici

Amb totes les imatges i documentació, els agents de la Unitat d'Investigació van detenir dijous passat la dona. Després de ser traslladada a la comissaria de Camp Clar i ser interrogada, va ser deixada en llibertat a l'espera que el jutge que ha assumit el cas la citi per declarar. Està acusada dels delictes d'estafa -per les extraccions- i robatori amb força -pel robatori de la llibreta de l'avi.