Diversos ferits aquest diumenge al vespre a Manlleu, a la comarca d’Osona. Al voltant de les vuit de la tarda una baralla entre dues persones en un dels bars del passeig de Sant Joan, a tocar amb l’avinguda Roma, va acabar amb una batalla campal entre diverses persones, que va deixar diverses persones ferides. 

Moment de la baralla de Manlleu / Cedit

 

Tal com es pot veure en aquestes imatges de la baralla, dos grups de persones van iniciar un enfrontament després d’una picabaralla entre dues persones, una de nacionalitat marroquina i una de nacionalitat dominicana. L’enfrontament, però, va anar a més i els amics i coneguts dels dos homes que van començar l’enfrontament van anar sumant-se a la baralla, que va acabar amb gairebé vint persones repartint mastegots.

Ferits per contusions i sense detinguts

Els veïns de la zona, ja acostumats a aquest tipus d’enfrontaments, van trucar a la Policia Local de Manlleu, que va enviar dues patrulles. Segons els testimonis, es van fer llançaments d’ampolles i cadires. Els ferits ho són per contusions, segons han explicat des de la policia del municipi. Tots els ferits són lleus.

Ara mateix, segons les mateixes fonts, no hi ha cap denúncia de les persones ferides, un fet que impedeix a la Policia Local detenir per lesions als identificats. Si finalment alguns dels afectats presenten denúncia, es podrà investigar la baralla. 

Per tal de recuperar la normalitat es van desplegar diversos agents de la Policia Local de Manlleu i també una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Tal com es pot veure a les imatges enregistrades per un testimoni, la baralla va generar el caos en aquest carrer de Manlleu.