Dos agents de la Policia Local de Capdepera han estat agredits aquest Divendres Sant en una baralla en ple carrer. En les imatges gravades per veïns s'aprecia com diverses persones claven forts cops de puny a un agent fins a fer-lo caure. La Guàrdia Civil va acudir al lloc dels fets, va identificar alguns dels agressors i ha obert una investigació per aclarir l'ocorregut.

Agressió a policies locals a Capdepera

Segons les primeres informacions relatades per Diario de Mallorca, l'incident va començar amb una disputa entre els empleats d'un hotel i els membres d'una família. La recepció del complex, ubicat al carrer Isaac Peral de Cala Ratjada, va donar avís de què una família molt nombrosa estava celebrant una macrofesta fent molt soroll i molestant als altres clients i veïns.

Al lloc es va desplaçar una patrulla de la Policia Local de Capdepera, que va ser rebuda amb molta agressivitat. Alguns dels implicats en la disputa es van enfrontar als dos agents, en especial un home amb camisa blanca. En reiterades ocasions un dels agents -que a la fi va acabar colpejat- insisteix a l'home amb camisa que es posi la mascareta.

Després d'un minut de topades i tensió un grup de persones envolta un dels policies i li claven forts cops de puny fins a fer-lo caure. La víctima va haver de refugiar-se a l'interior del cotxe patrulla.

Segons la publicació Última Hora, la família implicada en la baralla formaria part d'un clan gitano de la zona amb antecedents conflictius.