L’administració de loteria Barcala de Mollerussa està saturada davant l’elevat nombre de peticions que té per adquirir un dels números que venen de la Loteria de Nadal: el 20182. El detonant d’aquesta allau de visites i trucades a l’establiment és un reconegut tiktoker. Es tracta de Luis El Oráculo, un vident que en un directe a través de la plataforma TikTok fet a mitjans d’octubre va anunciar que aquest número seria el guanyador de la grossa. Només es ven a Mollerussa i a València.

Aquest anunci va generar una onada de trucades a l’administració de Mollerussa que va arribar a saturar la línia telefònica. La responsable de l’establiment ha explicat que no entenien per què arribaven tantes trucades preguntant per aquest número en concret i la gent no volia reconèixer el que passava per la vergonya del que poguessin pensar. Des de l’administració de loteria ja estan treballant perquè la línia de telèfon deixi d’estar col·lapsada i puguin atendre els clients també per via telefònica.

Els dècims dels 20182 a l’administració de Mollerussa es van esgotar ràpidament

Després que el vídeo de Luis El Oráculo es fes viral a les xarxes socials, els més de mil dècims que l’administració Barcala tenia per vendre del número 20182 es van esgotar molt ràpidament. L’establiment també distribuïa alguns d’ells en dos negocis de Vacarisses i el Palau d’Anglesola. Fins i tot, es va arribar a presentar presencialment a l'oficina una persona que venia des de Càceres i que havia anat a la capital del Pla d’Urgell expressament a comprar un d’aquests dècims. També han comprat algun bitllet des d’Alemanya.

Tots els dècims del 20182 que es venien a l’administració de Mollerussa ja s’han esgotat i la gent ha començat a comprar números similars que també acabin en 182. Durant unes setmanes, aquest petit poble de gairebé 15.000 habitants s’ha fet famós per la predicció d’un vident de TikTok, que també va apuntar que hi hauria premis importants acabats en 7, 8 i 9. Caldrà veure ara si tenia raó i la grossa de la Loteria de Nadal cau a la capital del Pla d’Urgell. Caldrà esperar per saber-ho al 22 de desembre, quan es repartiran 2.520 milions en premis.