Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió que aquest matí gairebé acaba amb la vida d'un home a Terrassa, al Vallès Occidental. Els fets han passat quan passaven pocs minuts de les deu del matí al carrer de Joaquim de Paz, al centre de la ciutat.

Ferit molt greu per una ganivetada a Terrassa

L'home presentava una ferida d'arma blanca i, segons les primeres valoracions que han fet al mateix lloc dels fets sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques, el pronòstic era molt greu i gairebé crític. Els sanitaris fins i tot han arribat a patir per la vida de l'home, per les ferides que presentava. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, ara mateix ja està estable i sembla que no es morirà. Segueix molt greu.

Després de confirmar qui era l'autor de la ganivetada, una patrulla dels Mossos d'Esquadra l'ha detingut en un carrer proper a Joaquim de Paz. De moment, a l'espera que avancin els esdeveniments, l'home està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi i s'espera que el jutge decreti secret d'actuacions si es complica l'estat de salut de l'home.

Investigació oberta

Agents dels Mossos d'Esquadra, de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Terrassa, s'han desplegat al carrer per recollir indicis de l'enfrontament i també per intentar aclarir què ha passat. Segons fonts de la investigació, segons ha pogut saber ElCaso.cat, tot sembla indicar que l'enfrontament entre les dues persones, dos homes, s'ha originat per una baralla i que els dos eren coneguts.

Coche Mossos / Cedida

Els Mossos han detingut el presumpte autor de la ganivetada a Terrassa / CME

El carrer de Joaquim de Paz, entre el centre de la ciutat i el parc de Vallparadís, ha quedat tallat mentre els investigadors dels Mossos d'Esquadra estan avançant amb les seves diligències. Els Mossos han de finalitzar ara l'atestat per aclarir què pot haver motivat la baralla entre els dos homes.