El Víctor és l'home que, amb l'ajuda de dos amics, ha fet fora de casa seva uns ocupes a Múrcia. El vídeo de com els fan fora s'ha viralitzat a les xarxes socials i ha explicat públicament que se'n penedeix de com ha actuat. "No és correcte, haig de demanar perdó. Ho vaig fer per impuls", explica el Víctor a diferents mitjans de comunicació.

El Víctor va comprar aquesta casa de la pedania d'El Esparragal (Múrcia) fa un any. Actualment, encara està pagant la hipoteca, que és de 350.000 euros. No és la primera vegada que té problemes per culpa dels ocupes, segons diu ell mateix, fa cinc anys, va patir una situació similar que no es va resoldre fins aquest any, que ha estat quan li han ocupat la seva propietat.

Vídeo dels tres homes fent fora els ocupes a Múrcia

Com que sabia de primera mà que el procés de desocupació és lent i costós, ha decidit fer justícia pel seu compte per fer-los fora. Ho ha fet amb l'ajuda de dos amics, que s'han presentat armats amb pals i ho han gravat tot. A les imatges es veu com intenten forçar la porta, però al cap de pocs segons entren per la part del garatge i, en qüestió de pocs minuts, aconsegueixen fer fora els ocupes, que no oposen resistència i marxen pacíficament. 

"Només podia pensar en la meva família i en la hipoteca que havíem de pagar"

"Sé que no vam actuar de la manera més correcta, en cap moment he dit que s'hagi de fer d'aquesta manera, però només podia pensar en la meva família i en la hipoteca que havíem de pagar", diu el Víctor, que ha aprofitat l'ocasió per dir que no van emprar ni violència, ni van insultar a ningú i que tampoc van agredir als ocupes, uns fets que es poden corroborar al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

"Ho vaig fer per impuls, però poseu-vos a la meva pell"

Les imatges han causat tota mena de reaccions. Tot i que la majoria d'usuaris han felicitat la seva actuació i contundència, altres pensen que no ho ha fet correctament, i més tenint en compte que hi havia nens petits, uns fets que el Víctor desconeixia completament. "Ho vaig fer per impuls, però poseu-vos a la meva pell. Tens una casa amb una hipoteca que has de pagar els 30 anys vinents i veus que hi ha gent gaudint d'ella gratis i que tu no hi pots entrar".

El Víctor té por de les conseqüències legals dels ocupes de Múrcia

El Víctor té por que els ocupes el denunciïn per haver entrat a la seva propietat i haver-los fet fora, i més tenint en compte la repercussió que ha tingut el vídeo. "Jo no soc responsable que s'hagi viralitzat. S'ho han anat enviant uns veïns a altres", conclou.