El Víctor és un jove de 30 anys que ha viscut un autèntic infern. Ha sortit de festa amb els seus amics, s'ha emborratxat i, quan s'ha despertat, ha descobert que l'havien enterrat viu en un taüt i ha pogut sortir rebentant el vidre. Segons explica ell mateix, pensa que el volien sacrificar com a ofrena a la "Pachamama". 

La víctima es diu Víctor Hugo Mica Álvarez, té 30 anys i ha viscut un autèntic infern per culpa dels seus amics, que li han preparat una emboscada per sacrificar-lo com a ofrena a la "Mare naturalesa" a Bolívia, però, afortunadament, ha aconseguit sobreviure.

"No em podia moure i vaig veure que estava en un taüt"

"M'he trobat amb un amic i m'ha convidat a cervesa i ja no recordo res més. M'he despertat en aquest poble. Això ha passat aquest matí, em volia despertar per anar al lavabo, però no em podia moure. Va ser llavors quan vaig veure que estava en un taüt", explica el Víctor en un vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

El Víctor va ser enganyat. Li van dir d'anar a una festa de la"Pacha mama". El que aquest jove de 30 anys no imaginava era que l'intentarien matar. Un dels seus amics li va començar a oferir molta cervesa fins que es va emborratxar. A partir de llavors, ja no recorda res més.

Va trencar el vidre del taüt per poder sobreviure

Quan es va despertar va veure que no es podia moure: l'havien enterrat viu en un taüt. Per sortir d'allà va començar a donar cops fins que va aconseguir trencar el vidre i sortir. "He trencat el vidre per sortir i m'he fet mal. Vaig anar a la Policia a denunciar, però com que encara anava begut, em van dir que tornés quan ja estigués recuperat", diu el Víctor als mitjans de comunicació llatinoamericans.

Els seus amics el van intentar matar enterrant-lo viu

Quan va sortir de la tomba estava completament desorientat. Una persona que estava passejant per la zona el va veure i, segons consta a la declaració policial, va poder comprovar que la víctima tenia la cara plena de ciment, fet que corrobora la hipòtesi que el van intentar matar enterrant-lo viu.

Investigació oberta i, de moment, cap persona detinguda

Els policies treballen amb la hipòtesi que el va intentar matar com a ofrena a la "Pachamama" i, de moment, no s'ha fet cap detenció al respecte, però hi ha una investigació oberta per esclarir els detalls d'aquest homicidi en grau de temptativa. El Víctor ha decidit explicar el seu cas als mitjans per fer justícia i evitar que altres persones visquin una situació similar a la seva.