La pluja de denúncies contra en José Hernán A. i l'Iván G. no s'ha aturat i les proves els acorralen. El duo de tiktokers conegut sota el pseudònim Los Petazetaz, van ser detinguts per haver drogat i violat, suposadament, diverses noies, algunes de menors d'edat, a casa seva al districte madrileny de Villa de Vallecas. La Policia Nacional, després d'arrestar-los, va poder confirmar i identificar a mitja dotzena de víctimes durant la investigació, xifra que arriba fins a la desena i que s'estima que pot arribar a les cinquanta.

Parlen les víctimes de les suposades agressions sexuals

Però, ara, les víctimes han parlat i han acorralat els dos suposats violadors per submissió química. Segons les declaracions de les afectades que ha avançat En boca de todos, tot just entrar a casa seva els oferien didalets de chorry a les noies i altres drogues, per després utilitzar la violència i aprofitar el seu estat de vulnerabilitat per atacar-les. "Em va donar la volta contra la paret de pedra i em va penetrar", ha assegurat una de les denunciants, que assevera que li van oferir de manera insistent tusi, porros i chorry, que es va negar a consumir.

Aquesta mateixa víctima, segons ha explicat el mateix programa de Cuatro, remarca que va tenir relacions sense consentiment i sense protecció amb en José Hernán perquè va pensar que "no podria anar-me'n de la casa sinó ho feia". Per tot això, la noia se sent "molt degradada" i assegura que quan ho recorda li provoca una gran "angoixa". Aquest és només un dels testimonis, que en molts casos es podran corroborar en haver estat gravats mentre eren agredides sexualment pel José Hernán, mentre l'Iván es quedava en un altre habitació de l'habitatge, tot i que s'ha pogut demostrar que va participar, com a mínim, en una de les violacions.

Porros, cocaïna, metamfetamina, GHB...

Una de les joves que hi va conviure al pis de Vallecas va explicar com es va assabentar del que estava succeint i, després de canviar-se de pis amb la seva parella, finalment va denunciar els fets davant de la Policia Nacional. A més, va asseverar que hi havia drogues a la casa, des de porros fins a cocaïna, metamfetamina i altres substàncies que consumien les joves que anaven i després Los Petazetaz abusaven d'elles. Després de subministrar suposadament GHB que utilitzaven com a depressor del sistema nerviós central, quedaven indefenses i eren violades, acte que moltes vegades gravaven.