Les comunitats de veïns sovint solen comportar conflictes veïnals, sobretot pel que fa a les zones comunes. És el cas d'un home d'Anglaterra que ha canviat el color del seu edifici i, després de rebre dures crítiques per part dels seus veïns, ha decidit venjar-se'n de la millor manera. 

L'home és propietari d'un edifici i el va voler repintar. El canvi de color li ha suposat rebre més de 250 crítiques de "veïns furiosos" al grup de Facebook de la ciutat, segons explica el mitjà The Sun

Les dures crítiques dels veïns van molestar l'home

Andy Nesbitt, fontaner de professió, té 55 anys i viu a una ciutat costanera de la zona d'East Sussex (Anglaterra). Propietari d'un edifici situat al passeig marítim de la ciutat, Nesbitt va gastar-se 10.000 lliures en repintar el bloc de color gris, si bé és cert que els edificis i cases que l'envolten estan pintades de colors més vius. Va ser aleshores quan va començar a rebre crítiques i missatges a través del grup de Facebook dels veïns de la ciutat; Nesbitt va comptar aproximadament 250 crítiques. 

Els veïns de Nesbitt criticaven a través de la xarxa social l'elecció del color, que consideraven "absolutament horrible" i "depriment", en comparació amb la resta de cases. Alguns veïns amenaçaven de pintar casa seva de color "marró fosc"; altres, especulaven que Nesbitt devia "ser ric i utilitzar barret de copa per haver escollit aquell color". Un d'ells, fins i tot, va deixar una nota a Nesbitt expressant el seu malestar; a la carta deia explícitament "no volem un altre edifici gris! És la platja, no un polígon!", segons ha pogut recollir el mitjà anglès. 

La seva dona va ajudar-lo a idear la venjança

Nesbitt no podia creure's que el canvi de color hagués generat tant de rebombori en tan poc temps. Després de debatre-ho amb la seva dona, va decidir que era el moment de venjar-se de les dures crítiques dels seus veïns. 

Va ser la dona de Nesbitt qui li va donar la idea per dur a terme la seva venjança veïnal, i ell no s'ho va pensar dues vegades. 

Així va deixar el seu edifici després de les crítiques dels seus veïns

La dona de Nesbitt va suggerir-li que repintés de nou l'edifici però, aquesta vegada, fent taques morades, semblant a un estampat de lunars. Nesbitt va trobar-ho bona idea i va aprofitar la part baixa de l'edifici, encara del color groc pastel original, per a pintar-la amb taques morades i, fins i tot, imitant les emoticones de cares enfadades que els seus veïns havien dibuixat a les notes que li enviaven. Així és com ha quedat l'edifici després de tantes capes de pintura i tant de debat. 

Resultat Edifici Crítiques Veïnals
El resultat de la venjança per les crítiques rebudes / The Sun